Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ν. Μπέλτσος (video)

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του Γ. Βοσκόπουλου γνωστοποίησε, μέσω επιστολής προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο Νάσος Μπέλτσος. Η επιστολή αναγνώστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος.

31 σχόλια:

  1. Νάσο, πού καλά έκανες! Καιρός ήταν! Τι σχέση είχες εσύ με άτομα που έχουν το νου τους αλλού............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν ο κ. Μπέλτσος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ψηφιζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στις επιλογές του Δημάρχου σχετικά με την Ζετα. Θα δω το σχετικό χαρτάκι. Πάντως η επιλογή αυτή έπρεπε να γίνει πιό νωρίς. Αυτή η φυγή τώρα δείχνει τα ποντίκια που εγκαταλέιπουν το σκάφος που βυθίζεται. Κρίμα κ. Μπέλτσο. Δεν τόλμησες όταν έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a 8elei na paei gia dhmarxos o kurios kai giauto thn kopanise..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίδοξος Δήμαρχος κι ο Μπέλτσος. Προσέξτε καλά συμπατριώτες, η εξουσία του Δημάρχου πλέον είναι τεράστια, σκεφτείτε καλά που θα την δώσετε. Στους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ή σε αυτούς που αντιστέκονται. Τώρα η μόδα είναι να το παίζουμε ότι αντιστεκόμαστε, εδώ κι ο ΝαιΣεΌλα Στάθης δηλώνει ότι αντιστέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΑΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΟ ΝΤΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΟ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ.
    ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑΣΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλά ότι κάνει τ κάνει με τις ευλογίες του Σταθίκα που οι ψήφοι του στην βουλή μας έχουν κάψει.....καλό θα είναι να ανεξαρτοποιηθεί από ανθρώπους που μόνο κακό κάνουν στον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν μας τα είπες κύριε Μπελτσο. Από την σκύλα στην Χάρυβδη.

      Διαγραφή
  10. Ότι και να θέλετε να χρεώσετε στο Νάσο δεν πιάνει. Το κάνετε γιατί βλέπετε να ανεβαίνει. Είναι γνήσιος, ντόμπρο παιδί και του αξίζει να προχωρήσει.
    Φτάνει πια με τα μεταξωτά βρακιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάσο πολύ καλά έκανες .Ο μόνος αντιδήμαρχος που προσέφερε ...οι λοιποί και λοιπές μάλλον διακοσμητικά στοιχεία ήταν πρίν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων που κι αυτοί υπέστησαν τον Νόμο της σιωπής των διαρκών υποχωρήσεων και υποταγής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ ΟΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΥΜΑ ΑΚΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΗ;

      Διαγραφή
  13. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίμιος !!!!
      Πώς προσλήφθηκε στο Δήμο;;
      Πώς έκανε μετάταξη στο τελωνείο;
      ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟ ΜΙΛΑΣ;

      Διαγραφή
    3. Κάτι θυμάμαι τότε με τον Αλεμπάκη Δήμαρχο!

      Διαγραφή
    4. Πιο προσεκτικά όταν τολμάμε να πιάσουμε στο στοματάκι μας το όνομα του Αλεμπάκη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αμυδρές σας μνήμες ενυπόγραφα παρακαλώ.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ; ΠΑΛΧΝΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΕΛΤΣΟΥ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΜΠΕΛΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΣΤΑΘΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Η ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ 30-11-15 ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΕΛΤΣΟΥ, ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΔΡΑ Η ΝΔ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΞΑΝΑ.
    ΜΕΤΑ Ο ΝΑΣΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΟΟΟ,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΑΝ-ΝΔ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΤΑΘΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΑΝ-ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΤΑΘΗΣ...
    ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΝΑΣΟ-ΣΤΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Entaxei kalo paidi kai agaphto alla kai autos ta idia tha kanei kai stin idia lasph tha MPEIS. H exousia dhmiourgei diafthora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε , ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΣΤΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΧΕΙΣ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ανάγκη εχει ο Στάθης η ο κάθε Βοσκόπουλος βρε ανόητε 10.49 ; Το πολύ πολύ να τσακώσουν μετα 2 μήνες το εφάπαξ και την βουλευτική-δημαρχειακή αποζημείωση τους και στα @..... τους θα τρώνε από τα έτοιμα . Την σκυτάλη πλέον θα πάρουν άλλοι Νέα πρόσωπα ...Οι γέροι πλέον αποτελούν ΠΑΡΕΛΘΟΝ το μέλλον είναι στους Νέους...Ράζπμρα ντέρβο ?

      Διαγραφή
  18. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ??? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΔΗΘΕΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΤΣΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ??? ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΛΤΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ??? ΜΑΥΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΣΟ ΓΕΡΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οι νέοι ναι.
    Οι στημένοι γερασμένοι του συστήματος ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε πατριώτες, μήπως θυμάται κανείς να μας πει πότε πήρε φωτιά η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου και ποιος ήταν εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.