Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Η. Τσαρτσιταλίδης εκπαιδευτής καράτε

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 25 & 26/1/2014, στις εγκαταστάσεις των πολεμικών τεχνών στα Α. Λιόσια Αττική, η σχολή εκπαιδευτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, μοναδικής Ομοσπονδίας που καλλιεργεί επίσημα το άθλημα στην χώρα μας αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.
Η συμμετοχή για την απόκτηση επίσημου διπλώματος εκπαιδευτού ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ξεπέρασαν τους 70, από όλη την Ελλάδα, φανερώνοντας έτσι την σπουδαιότητα απόκτησης του διπλώματος για την διάδοση του αθλήματος.
Ανάμεσα στους αθλητές της σχολής ήταν και ο δικός μας Τσαρτσιταλίδης Ηλίας ο οποίος αφού πέρασε το στάδιο της δοκιμασίας με επιτυχία παρουσίασε την ύλη του σε όλους τους εκπροσώπους και επικεφαλής όλων των στυλ (SHOTOKAN - WADO RYO - GOJU RYO - SHITO RYO -KYOKUSHINKAI), πετυχαίνοντας την υψηλότερη βαθμολογία και ονομάζεται πλέον εκπαιδευτής έχοντας το δικαίωμα να προπονεί και να εκπαιδεύει νέους αθλητές, αναγνωρισμένος και από την Γ.Γ.Α.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Ηλία πάντα τέτοια και καλή πορεία στην προπονητική σου καριέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.