Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κλειστά τελικά αύριο τα σχολεία του δήμου Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας αύριο Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα παραμείνουν τελικά κλειστά.

42 σχόλια:

  1. Στον Δήμο Πρεσπών τί θα γίνει;Έχει φοβερό κρύο κι εδώ..συν το ότι στην Βίγλα έχει πολύ χιόνι και είναι δύσκολο για τους καθηγητές και τους δασκάλους να μετακινηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα Πανεπιστήμια καμία ενημέρωση υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ πως οι Δήμαρχοι ρισκάρουν με τέτοια παγωνιά. Στις μέρες μας όλοι οι μαθητές μετεκινούνται, τα λεωφορεία είναι γεμάτα παιδιά, μία στραβή να γίνει (μη δώσει ο Θεός), τι θα πουν αυτοί οι Δήμαρχοι.....; Μπράβο στον Δήμαρχο της Φλώρινας και ας τον κατακρίνουν οι κακοπροαίρετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σχολεία για τα μεγάλα παιδιά κλειστά αλλά οι παιδικοί με τα πολύ μικρά παιδάκια πάντα ανοικτοί...όπως πάντα ακόμα και σε θέματα καιρού ο δήμαρχος "λειτουργεί" επιλεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβοοοοοο!!! Καλα εκανες δημαρχε!!!! ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!! (Απο ΑΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάιδεμα των εκπαιδευτικών, στην πλάτη των μαθητών!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπεσαι επιτέλους, που μονίμως τα έχεις με τους εκπαιδευτικούς; Πόσο κουμπούρας ήσουν στο σχολείο και κουβαλάς τέτοια απωθημένα;

      Διαγραφή
    2. Πίσω από την οθόνη είσαι ένας μάγκας που λές διάφορα για τους εκπαιδευτικούς,μπορστά τους όμως δε λές κουβέντα, τετοιος είσαι. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν σημαντικό έργο, τι εννοείς χαιδεμα; με - 5 και δρόμους τζάμι;

      Διαγραφή
    3. όποιος απάντησε "Χάιδεμα των εκπαιδευτικών στην πλάτη των μαθητών Αίσχος.".για μένα είναι ανεγκέφαλος...

      Διαγραφή
  8. Για τα Πανεπιστήμια καμία ενημέρωση υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα γινει στην Πρεσπα??Οι δρομοι ειναι παγωμενοι και τα παιδια(και οχι μονο)κινδυνευουμε...πως θα πανε τα λεωφορεια σε ολα τα χωρια?Μπραβο στον Δημαρχο Φλωρινας για την κατανοηση ομως ενημερωστε και για Πρεσπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με 2 ποντους χιονι κλεινουν τα σχολεια;πολυς πανικος για το τιποτα.τουλαχιστον,ας ξημερωνε το πρωι και βλεποντας τις καιρικες συνθηκες αλλα και την ποσοτητα του χιονιου ο δημαρχος να αποφασιζε.δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει αυτη η βιασυνη και η παρορμητικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an ueleis na pagonhs mesa sto sxoleio 7 ores traba esei giath emeis den exoume oreji gia na arostisoume

      Διαγραφή
    2. αχ μωρε εσυ αρρωστιαρικο! μαθαμε τωρα...με 2 ποντους χιονι "an ueleis na pagonhs mesa sto sxoleio 7 ores traba esei giath emeis den exoume oreji gia na arostisoume"
      δηλαδη τις αλλες μερες δεν κρυωνεις στο σχολειο...

      Διαγραφή
  11. Mπράβο Δήμαρχε είσαι αστέρι! Τα σχολεία αύριο θα είναι παγωμένα λόγω Σαββατοκύριακου, και με την οικονομία που γίνεται στο πετρέλαιο τα παιδιά μας θα πάγωναν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ise kai o pio tsiftis dhmarxos !!! xaxaxa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσχετα με τους πανηγυρισμούς της μαθητειώσας νεολαίας, κύριε Δήμαρχε η λύση δεν είναι να κλείνουν τα σχολειά, αλλά να γίνει κάτι με το καθεστώς της θέρμανσης.
    Δεν γίνεται να επιβαρύνεται ο Δήμος με "ειδικούς φόρους" πετρελαίου τη στιγμή που η Παιδεία είναι θεμελιώδης συνταγματική υποχρέωση όχι των ΟΤΑ, αλλά της Κεντρικής Κυβέρνησης.
    Δεν μπορείτε να ζητιανεύετε πόρους για τα σχολεία. Απαιτείστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα τους απαιτήσει; Μόνος του; Τι κάνουν λ.χ. οι γονείς των μαθητών ορισμένων μεγάλων σχολείων της πόλης (να μην κατονομάσουμε) που ανέχονται να ξεπαγιάζουν τα παιδιά τους ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;

      Διαγραφή
  14. Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιοο♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νέα φλώρινα ....καταντήσαν γραφικοί ..μέχρι τις 8.30 ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και μετά τις 8.30 περίπου μας είπαν ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ..τις αποφάσεις για το κλείσιμο η όχι που τις παίρνουν; στο ..καφενείο ή στην κρεβατοκάμαρα τους;....τέλος πάντων άς κλείσουν τα σχολεία και να γεμίσουν μια μέρα η καφετέριες να βγάλουν κανα φράγκο....Λέτε αύριο πρωί να μας πούν ότι θα.....ανοίξουν ; όλα από αυτούς είναι πιθανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέρα από το αν πρέπει ή όχι, ανέξοδη πολιτική του δήμου είναι η λειτουργία ή όχι των σχολείων, και ο Δήμαρχος ή πρώην Νομάρχης είναι εύκολος σε αυτά ειδικά προ εκλογών..Μην ψαρώνουμε , αν και δεν ψαρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΚΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ...ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ..ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσπαθώ να θυμηθω πόσες μέρες σχολείο έχασα λογο χιονιού όλα τα χρόνια στο σχολείο και μετα βίας τις μετραω στα δάχτυλα, ακόμα και όταν έπεσε η σκεπή του πρώτου δημοτικού μας έστειλαν έστειλαν στο δεύτερο. Ενω τώρα με λίγο χιόνι λίγο κρύο κλειστά σχολεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν η ψήφος ήταν από τα 12, ο Δήμαρχος το Μάιο θα εκλεγόταν παμψηφεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κανείς σας δεν σχολίασε αυτό που γράφτηκε παραπάνω:
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    Εσείς, βεβαίως, δε συγκινηθήκατε ούτε φωνάξατε τόσα χρόνια που πληρώνατε το πετρέλαιο θέρμανσης πιο ακριβά από την Αθήνα (κατόρθωμα της φλωρινιώτικης δουλικότητας απέναντι στην εξουσία) τώρα θα φωνάξετε; Εξάλλου, βρήκατε μια χρυσή ακόμη ευκαιρία να επιτεθείτε στο ...δήμαρχο... Αν δεν έρχονταν εκλογές θα στρεφόσασταν ΟΛΟΙ κατά των δασκάλων και των καθηγητών που "κάθονται", τώρα όμως έπεσαν στα μαλακά γιατί είχατε άλλο στόχο.

    (και δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τα μυαλά που κουβαλάτε το πρόβλημα της περιοχής δεν είναι ο ...δήμαρχος αλλά η δική σας νοοτροπία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TA BRAVO STO DIMARHO TI TA LETE MESO TON BLOGS? MIAS POU SAS PIRE TILEFONO GIA NA SAS ANAKINOSI POS TELIKA KLISTA THA EINAI SIMERA TA SHOLIA, NA TA LEGATE TA BRAVO ST'AUTI TOU. IPARHOUNE OMOS KAI KAPIOI POU DEN EHOUN TETOIA IKIOTITA ME TON DIMARHO KAI ETSI ETIMASAN TA PAIDIA TOUS SIMERA KAI TA PIGAN SHOLIO. KAI TO VRIKAN KLISTO. GIATI O DIMARHOS ALAZI APOFASIS SAN KALTSES NA'NE...KAI AMA EINAI GIA TIN ASFALIA TON PAIDION KAI KALA, TA MIKRA DILADI POU PANE PAIDIKO DEN GLISTRANE? GELIOTITES, ME 5 mm HIONI. E DEN PAEI O KOSMOS KALA......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά έργα έβλεπες όλη μέρα χθες γι' αυτό και δεν ενημερώθηκες. Πες μας πάντως, σε ποιο έργο ο δήμαρχος μας πήρε τηλέφωνο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!

      (γιατί γράφεις greeklish. Ελληνικά δεν έμαθες;)

      Διαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!
    ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/01/14 Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην τυχόν κ ειναι κλειστα!!!Κ σημερα που ηταν,κανανε κατι οι υπευθυνη για την θερμανση?Βρε δν τους νοιαζει καθολου!!!

      Διαγραφή
  24. Ότι να'ναι!!!Το να κλεινουν τα Δημοτικα,Γυμνασια κ Λύκεια επειδη ειναι μεγαλα κ δν ζεσταινονται ισως να το καταλαβαινα,αλλα ας σηκωθουν νωριτερα οι Διευθυντες να πανε να αναψουν θερμανση όσο παει,για να μην χασουν κ αλλα μαθηματα τα παιδια μας.Αλλα τα νηπιαγ/ια για ποιο λόγο να ειναι κλειστα απο την στιγμη που εχουμε θερμανση?!Ετσι,σημερα,που δν μπορεσα να παω στην δουλειά μου,περασα με το παιδι μου απο το περιφημο σας πεζοδρομο,γιατι ειχα δουλειες.Ηταν γεματο κοσμο κ παιδια!Εκει το κρυο δν τους πηραξε,ολοι χαρουμενοι που εχασαν μαθημα!!Κ στην τελικη για ποιο κρυο μιλαμε?το -5?Να πανε να βρουνε λυσης για την θερμανση,κ οχι να κλεινουν ταπσχολεια κ να μαθαινουν τα παιδια τους στην λουφα,καφε κ βολτες!!!Απλα αισχος,αυτο!!!
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από τα σχόλια που διάβασα αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι είναι μαθητές που χάρηκαν επειδή έχασαν μάθημα και γι αυτό δίνουν συγχαρητήρια στο δήμαρχο. Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να πιστέψω πως πρόκειται για γονείς ή τελοσπάντων ενήλικες οι οποίοι σκέφτονται πως η λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης είναι ο εδώ και κάποια χρόνια εύκολος τρόπος του κλεισίματος των σχολείων. Όσον αφορά στην ασφαλή μετακίνηση μαθητών και μη, παρατηρώ πως οπουδήποτε αλλού (βλ. φροντιστήρια) μια χαρά μετακινούνται όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τακτικός αναγνώστης του Νέα Φλώρινα27 Ιανουαρίου 2014 στις 9:12 μ.μ.

    Nεα Φλώρινα εκείνος ο αντιπεριφερειάρχης --πρόεδρος Ευξείνου λέσχης και παμποντιακής ένωσις ο κ. Αντωνιάδης αν δεν κάνω λάθος Γιάννης διαφήμιζε ότι ομογενείς μας στην Αμερική έστειλαν πολλά χρήματα και γέμισαν πετρέλαιο θέρμανσης ευαγή ιδρύματα υποθέτω και σχολεία μια και τυγχάνει να είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα...Από τα σχόλια των αναγνωστών ΄( προφανώς μαθητών γονέων και διδασκάλων) διαπιστώνω ότι πολλά δημοτικά σχολεία στην πόλη και τα χωριά ΔΕΝ έχουν πετρέλαιο θέρμανσης...


    Πού πήγαν οι πολυδιαφημισμένοι ΤΟΝΟΙ πετρελαίου θέρμανσης κύριε Αντωνιάδη ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ξερω τι ακριβως λεει ο καθενας διοτι διαβασα μονο ελαχιστα απο τα σχολια σας.Η γνωμη μου ειναι πως ναι...πρεπει ν κλεινουν τα σχολεια ή εστω να βρεθει λυση στο προβλημα της θερμανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.