Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Φιλικοί των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα με την ΑΕΚ στα Σπάτα

Χριστουγεννιάτικα φιλικά έδωσαν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα με αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ στο νεόδμητο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην περιοχή των Σπάτων.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Φλώρινα αναχώρησαν από την πόλη μας την Κυριακή των μεσημέρι και μετά από 8 ώρες ταξίδι κατέληξαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας όπου και διανυκτέρευσαν. Το επόμενο πρωί και αφού πέρασαν από ιστορικά μέρη της Αθήνας πήγαν στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου βρίσκονταν περίπου και 20 επιλεγμένα παιδιά των κιτρινόμαυρων από όλη τη χώρα. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών της ΑΕΚ χώρισαν τους επίλεκτους σε δύο ομάδες και με ορισμένους παίχτες της ομάδας και έγινε ένα μίνι τουρνουά στην ηλικία κ16 ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και ένα φιλικό παρόμοια ομάδα ηλικίας κ14 με αυτήν του ΠΑΣ Φλώρινα. Στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ βρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό team των γηπεδούχων (Ζήκος, Βλάχος, Μιχαηλίδης κ.α.) και όλοι οι προπονητές σημείωσαν αρκετά ονόματα παιχτών στα μπλοκάκια τους.
Στην ηλικία κ16 πρώτα αναμετρήθηκε ο ΠΑΣ Φλώρινα με την κίτρινη ομάδα και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 0-0 με τον ΠΑΣ να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Χατζή με κοντινό πλασέ αλλά και με κεφαλιά στο δοκάρι. Στην συνέχεια αναμετρήθηκε η κίτρινη ομάδα με την μαύρη ομάδα με τους κίτρινους να επικρατούν με σκορ 2-0. Ενώ στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) της μαύρης ομάδας. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Αντωνιάδης με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Χατζή και ο Δόρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην ηλικία των κ14 ο ΠΑΣ Φλώρινα αν και αγωνίστηκε κυρίως με αθλητές γεννημένους το 2001 και μόλις 4 του 2000 γνώρισε στο 2ο ημίχρονο την ήττα με σκορ 4-0.
Στην συνέχεια και αφού οι παίχτες του ΠΑΣ παρακολούθησαν τμήμα της προπόνησης της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Τραϊνου Δέλλα αναχώρησαν για να επιστρέψουν αργά το απόγευμα στην Φλώρινα και τις ΦΩΤΙΕΣ τους.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
Κ16: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΠΑΡΙΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Κ
Κ14: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΑΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.