Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων από το δήμο Πρεσπών

Τρόφιμα σε περισσότερα από 150 νοικοκυριά διένειμε ο δήμος Πρεσπών, μέσω του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους, που εφαρμόζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), των Περιφερειακών Ενοτήτων. Η επιλογή των δικαιούχων έγινε μετά από διασταύρωση των στοιχείων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Στο πλαίσιο του προγράμματος διανέμονται βασικά είδη τροφίμων. Συγκεκριμένα, στους δικαιούχους μοιράστηκαν 1726 κιλά ζυμαρικά και 953 συσκευασίες με εξαιρετικής ποιότητας γραβιέρα, κασέρι και φέτα. Να σημειωθεί ότι δεν πραγματοποιήθηκε διανομή ελαιόλαδου, καθώς δεν έχει παραληφθεί ακόμα από το δήμο. Η διανομή θα γίνει στο επόμενο διάστημα.
Ο δήμος Πρεσπών ευχαριστεί ιδιαίτερα τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του προγράμματος με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και τους δικαιούχους δημότες που, από το υστέρημά τους, βοήθησαν να δημιουργηθεί ένα μικρό απόθεμα ώστε να ενισχυθούν και οικογένειες που, για διάφορους λόγους, δεν κρίθηκαν δικαιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.