Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

«Ημέρες αγάπης» από την ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α., όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, πριν της Γιορτές των Χριστουγέννων και σε συνεργασία με τις τέσσερις δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», υλοποιεί το πρόγραμμα «Ημέρες Αγάπης» προς του ωφελούμενους του προγράμματος.
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση με ιδίου πόρους και θέλοντας να δείξει την αλληλεγγύη της προς του ωφελούμενους του προγράμματος , προμηθεύεται προϊόντα βασικών αναγκών και τα μοιράζει μαζί με τις εργαζόμενες στις Δομές του Προγράμματος ως ένδειξη αγάπης προς του ίδιους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους δώσουν λίγη χαρά αλλά και να τους ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.
Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα ήθελαν να εκφράσουν τις καλύτερες ευχές τους προς όλους τους δημότες του Δήμου Αμυνταίου για Καλά Χριστούγεννα αλλά και για ένα δημιουργικό νέο έτος που να το χαρακτηρίσει η πρόοδος και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Γεώργιος Ψαλλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.