Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ενημερώσεις από το Σύλλογο Πολυτέκνων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν βγει οι τελικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριφθέντων πολύτεκνων Φλώρινας - Αμυνταίου για τα προϊόντα παρέμβασης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2385024624.

Παρακαλούνται όσες άπορες-πολύτεκνες οικογένειες που έχουν παιδιά που σπουδάζουν στην Αθήνα και είναι αριστούχοι να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας (2385024624) για βράβευση από τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Θεόφιλος».

3 σχόλια:

  1. δινετε σε ολους και αφηνετε εξω τους πολυτεκνους.μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ 200.ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.500 ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια που έπαιρναν όλοι επιδόματα και βοήθεια δεν μιλούσε κανένας!!!!!
    Η γείτονες μου είναι ο ένας συνταξιούχος και η σύζυγος εργάζεται στο δημόσιο τα 2 παιδιά τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το τρίτο εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και τα τρία άνω των 25 ετών και μέχρι και περισσή πήραν μέχρι και μακαρόνια, πορτοκάλια και δεν θυμάμαι και τι άλλο!!!!!
    Να δω αν θα πάρουν και φέτος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.