Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Προσφυγή του δήμου Φλώρινας για την ακύρωση μεταφοράς της σύμβασης της Ζ. Ρίζου

Σε προσφυγή κατά της απόφασης της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, που ακύρωνε ως νόμω αβάσιμη τη μεταφορά σύμβασης της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝΦΛΩ στο δήμο Φλώρινας, προχωρά η δημοτική αρχή όπως έχει δικαίωμα να πράξει.
Πριν από λίγο η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον «ορισμό δικηγόρου προκειμένου να ασκήσει προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ενεργώντας για λογαριασμό του δήμου Φλώρινας».
Δικηγόρος ορίστηκε η κα Βλασιώτου από την Αθήνα.
Υπέρ της απόφασης ψήφισαν οι κ.κ. Μπαρδάκας, Αλεξιάδης, Ευαγγέλου, Καραγκιοζίδης, Καρακόλης και Μαβίδης, κατά ψήφισαν οι κ.κ. Τσιώκας και Σταύρου και απουσίαζε ο κ. Ακριτίδης.

27 σχόλια:

  1. Να την βάλουμε με το ζόρι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν βέβαιο ότι θα έκανε προσφυγή. Αν είχε ίχνος αξιοπρέπειας πάνω του δε θα είχε φτάσει εδώ. Τώρα για να δικαιολόγησει τα αδικαιολόγητα πρέπει να το τραβήξει μέχρι τέλους. Αναρωτιέμαι όμως για αυτή τη γυναίκα. Στη θέση της οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος θα προσπαθούσε να βγει από το κέντρο της δημοσιότητας (όταν μια ολόκληρη πόλη μιλάει για αυτόν με τα χειρότερα λόγια). Εκείνη δεν την ενοχλεί που συνεχίζεται η κωμωδία; Περίγυρο δεν έχει αυτή η γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά εισαγγελέας δεν υπάρχει;
    Δεν συνιστά και αυτή η περίπτωση διασπάθιση δημοσίου χρήματος;
    Αν δεν κάνω λάθος, ο δήμαρχος έλεγε κατά τη συζήτηση στο Δ.Σ. της μεταφοράς σύμβασης (τι άλλο θα ακούσουμε;), ότι αυτό γίνεται ύστερα από σχετική αίτηση, που κατέθεσε η κ. Ρίζου! Δικά της λοιπόν συμφέροντα θίγονται και όχι του δήμου και θα έπρεπε την όποια προσφυγή να την χρεωθεί η ίδια!
    Αλλά θα μου πείτε τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα για αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. san den ntreponte leo ego ta xanoumakia pou opos sfirai ayta xorevoun?mpardaka kai karagiozidi ntropi sas .liges meres sas emeinan na doume meta ti tha lete.aman aman na diorisoume tin zeta megalo zori travai h florina me tin prigipisa tha asxoloumaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την τηλεθέρμανση δεν υπήρξε τόσο ενδιαφέρον!!! μα δεν ντρέπονται καθόλου αυτό είναι το πρόβλημα του Δήμου Φλώρινας, Αίσχος και ντροπή μας προσβάλλει όλους εμάς τους άνεργους νέους με πτυχία μεταπτυχιακά, διδακτορικά η όλη διαδικασία, μάλλον είμαστε πολίτες Β΄κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μου εξηγήσει κάποιος ποια είναι αυτή η Ζ. Ρίζου που πρέπει αμην και ντε να λύσει το πρόβλημα της ζωής της εις βάρος μας??? Εχεί μπάρμπα κανέναν βουλευτή ή @@@ τον δήμαρχο??? Αλλιώς δεν βγαίνει νοήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα της ζωης της το εχει λυσει αγαπητε.
      Τα υπολοιπα απτονται επιστημονικης πραγματογνωμοσυνης.

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήταν παράνομη η απόφαση που λήφθηκε γιατί θα πρέπει εμείς να της πληρώνουμε και δικηγόρο; Όποιος νομίζει ότι αδικείται πάει στα Δικαστήρια και πληρώνει ο ίδιος. Γιατί ο λαός της Φλώρινας θα πρέπει να πληρώνει για την εκλεκτή του Βοσκόπουλου; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι πολύ περίεργος, ποια είναι η θέση του ΚΚΕ επί της νομιμότητας της συγκεκριμένης δαπάνης!
    Αγαπητέ Βασίλη Καρατζίδη, μη μου πεις ότι για τον έλεγχο του επιτρόπου, ο Κοίδης υπογράφει, γιατί όλοι ξέρουν ότι την δουλειά (έλεγχο νομιμότητας) την κάνει η συντρόφισσα Βίκυ και ο επίτροπος απλά υπογράφει!
    Συμφωνείτε σύντροφοι να χρεωθεί στον δήμο η δαπάνη του δικηγόρου για το βόλεμα της Ζέτας;
    Αν όχι ο επίτροπος πρέπει να την απορρίψει ως παράνομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν ξερει τι σου γίνεται ο επίτροπος ελέγχει το ενταλμα πληρωμης όταν εκδοθέι (ακόμη δεν έχει εκδοθεί) ως προς την νομιμότητα του .
      Να ψαξεις τις ευθύνες στην οικονομική επιτροπή και στον διορισμένο απο τον Δήμαρχο διευθυντή ( κατα παράβαση) που έκανε την εισήγηση !!!

      σ.σ. οι διευθυντές και προίσατμενοι ορίζονται απο το υπηρεσιακό συμβούλιο και οχι απο τον δήμαρχο

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι θα πρέπει να το ξαναπώ για να το εμπεδώσεις!
      "Συμφωνείτε να χρεωθεί στον δήμο η δαπάνη του δικηγόρου για το βόλεμα της Ζέτας;
      Αν όχι, ο επίτροπος πρέπει να την απορρίψει (την δαπάνη όταν προφανώς πάει σε αυτόν το σχετικό ένταλμα) ως παράνομη!
      Γκέγκε;

      Διαγραφή
    3. Και τσουπ! Να το πάλι το ΚΚΕ. Αν ήθελες να μάθεις ποια θα ήταν η θέση του Καραντζίδη στην Οικονομική Επιτροπή (ο οποίος καταψήφισε την πρόταση για τη μετάταξη της Ρίζου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου), ας ψηφίζατε Λαϊκή Συσπείρωση ώστε να έχει περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους και να εκπροσωπείται και στην Οικ. Επιτροπή. Όσον αφορά στον έλεγχο της δαπάνης, όταν με το καλό (ή κακό) φτάσει το ένταλμα στον Επίτροπο, η "συντρόφισσα Βίκυ" θα κάνει τον έλεγχο νομιμότητας και ο Επίτροπος θα αποφασίσει αν θα δεχτεί την εισήγησή της.

      Διαγραφή
  10. Δεν φτάνει που ξοδεύουν λεφτά του δήμου, δηλαδή δικά μας για προσωπική εξυπηρέτηση, τα δίνουν και σε Αθηναία δικηγόρο, λες και τελείωσαν οι φλωρινιώτες!
    Μάλλον η περίπτωση είναι εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος (όχι σαν κάτι ασήμαντες τύπου τηλεθέρμανσης) και απαιτεί την ανάθεση σε μεγαλοδικηγόρο της πρωτεύουσας και όχι στους "ανίκανους" συμπατριώτες μας που τους έχουμε μόνο για τα ασήμαντα και δευτερεύοντα!
    Αν τον πληρώσουμε και κάτι παραπάνω ποιος το λογαριάζει μπροστά στον υπέρτατο στόχο!
    Υπέρ πάντων η Ζέτα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή σε όσους υποκύπτουν και μπράβο σε όσους αντιστέκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δες που φτάσαμε!
      Επιβραβεύουμε αυτούς που κάνουν το αυτονόητο και βέβαια πολύ καλά κάνουμε!
      Αλλά νομίζω ότι είναι έσχατη μορφή κατάντιας, να ντρεπόμαστε για αυτούς που δημοκρατικά επιλέξαμε να είναι οι εκπρόσωποί μας!

      Διαγραφή
  12. Η λέξη ντροπή είναι λίγη προκειμένου να περιγράψει την απόφαση της επιτροπής (Ο θεός να την κάνει επιτροπή). Αν θέλει η ΚΥΡΙΑ Ρίζου μπορεί να απευθυνθεί σε όποιον δικηγόρο επιθυμεί (προτείνω εργατολόγο Μητρόπουλο) και φυσικά να τον πληρώσει η ίδια για την υπόθεσή της. Αν τώρα δεν έχει τα χρήματα, τότε ας πληρώσουν οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι (ΗΡΩΕΣ) που έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση.
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπαρδάκα, έβαλες ταφόπλακα στο πολιτικό σου μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poio politiko mellon re!!!! Mhn akoyw mal@@es. Politikos o Mpardakas.

      Διαγραφή
    2. Ποιο πολιτικό μέλλον ο Χρηστάκης ρε παιδιά; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Γατάκι είναι που το πήρε ο Παπασωτηρίου αγκαλίτσα και του έβαλε φιογκάκι στο λαιμό να ομορφύνει. Θα τα δείτε στις επόμενες Δημοτικές. Άντε γεια!

      Διαγραφή
  14. για ακομα μια φορα το blog σας κανει διαχωρισμο των σχολιων και δημοσιευοντε μονο αυτα που σας συμφερουν εχω επανελημενα κανει σχολια εναντιον του δημαρχου χωρης υβριστικο περιεχομενο και ποτε δεν τα εχετε δημοσιευσει εισται και εσεις μερος του συστηματος και τσιρακια του βοσκοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ARE PRIGKIPESA MAS EXEIS ANASTATOSI FETOS (oxi pos den to kanes ola auta ta xronia) SFAZONTE PALIKARIA STI PODIA SOU, EDIOKSES TON ANTIPROEDRO POU DIASTAVROSAN TA KSIFOI TOUS GIA XATIRI SOU!!!!! META ENAS SOVAROS DASKALOS EPESE TOSO POLU STA MATIA TON FLORINIOTON PALI AGIA XATIRI SOU!!!!! META ENAS ANIDIMARXOS SE STIRIKSI TOSO POLU SAN NA ISASTAN OIKOGENIA K AUTOS GIA XATIRI SOU!!!! OSO GIA TON ARXON TIS POLEOS FISIKA K SE STIRIZI OS TO TELOS ALLA GIATI TIN AGAPAEI,autin edo ti polu,kai theli to kalo tis..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΗΣΤΟ ΒΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ. ΑΝ ΑΠΟΡΥΦΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ. ΖΗΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπαρδακα σε λενε και με το μικρο οπωs χρηστο χρηστακη τρομαρα σου. ρε μηπωs δεν καταλαβεs,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι το ψάξιμο ξεκίνησε ήδη με εισαγγελική παραγγελία!!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.