Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας «Δ. Λιώτσης» του ΦΣΦΑ, σε Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας

Η μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» κα Σοφία Μούλη, παρακολούθησε την 4η Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1-7 Ιουλίου 2013, στην Κέρκυρα, με προσκεκλημένο διδάσκοντα τον Andree van der Merwe, Διευθυντή της χορωδίας του Πανεπιστημίου του Stellenbosch του Cape Town. Ο Andre van der Merwe είναι διεθνούς φήμης μαέστρος νεανικών χορωδιών. Εκτός από την χορωδία του Πανεπιστημίου του Stellenbosch, διευθύνει και μερικές από τις γνωστότερες νεανικές χορωδίες της Νοτίου Αφρικής.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ


4 σχόλια:

  1. Κύριοι του Αριστοτέλη αφήστε τα ταξιδάκια της μαέστρου και ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα από αγάλματα και καλοκαιρινές διακοπές των μελών σας.
    Αλήθεια με τα ίδια θέματα ασχολούνταν και οι προκατόχοι σας και παρεμπιπτόντως ποιος κάλυψε τα έξοδα της κας Μούλη στο νησί των Φαιάκων?
    Είχατε κι εδώ καμιά χορηγία από τους μεγάλους ευεργέτες του συλλόγου σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε μου όταν θα έχεις το θάρρος να γράψεις επώνυμα και δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου αλλά να έχεις να πεις και κάτι άξιο λόγου γιατί όπως βλέπω δεν έχεις κάτι σοβαρότερο να κάνεις και ασχολείσαι με τα ξένα πορτοφόλια, είμαι στη διάθεση σου "να απολογηθώ σε σένα" για την οικονομική μου κατάσταση και που και πως τα ξοδεύω... για να σοβαρευτούμε επιτέλους κάποιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να απολογηθεί 12:40 η κοπέλα; Επειδή προσφέρει τόσα χρόνια στον τομέα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

    Βάζεις σε ένα καλάθι τα παράπονα που, προφανώς έχεις από κάποιους άλλους στον σύλλογο, μαζί με κάποια "απωθημένα" σου;

    Γιατί ενώ φαίνεται να γνωρίζεις πολλά για τον σύλλογο, μάλλον δεν γνωρίζεις τίποτα για όσους συνεισφέρουν σε αυτόν.

    Εκτός και αν φοβάσαι μην σε μαλώσουν αν ξεσπάσεις, εκεί που πρέπει (αν και από ότι φαίνεται σε έχουν ήδη μαλωμένο-η, με το μυαλό που κουβαλάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.