Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ξεκινά το κάμπ του Ο.ΞΙ.Φ.

Οι πολύμηνες προετοιμασίες έφθασαν στο τέλος τους. Όλα είναι έτοιμα και το 7ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας ανοίγει σήμερα τις πύλες του. Το Ρεκόρ συμμετοχών, 141 αθλητές και αθλήτριες από 5 χώρες, αποδεικνύει την αξιοπιστία των επιλογών του Ομίλου και το Όνομα που έχει «κτίσει» στον μικρόκοσμο του σπαθιού.
Στην διοργάνωση, τόσο του κάμπ όσο και του Διεθνούς Τουρνουά Νέων «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ», συμμετέχει τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, όσο και ο Δήμος Πρεσπών και η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.
Για 10, λοιπόν, ημέρες το πλήρως ανακαινισμένο Αθλητικό Κέντρο «Πατουλίδειο» θα πλημμυρίσει από τους ήχους των σπαθιών. Ειδικά για τις αυξημένες ανάγκες του κάμπ στήθηκε ειδική τέντα στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ.
Οι προπονήσεις αλλά και οι Αγώνες είναι «ανοιχτοί» στο κοινό ενώ θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες στο www.oxif.gr και στο FB.
Παράλληλα, πολύ σημαντική εξέλιξη στην διεύρυνση του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Ο.ΞΙ.Φ. είναι η Σύμβαση που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Χρήστο Παυλίδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. κ. Αναστάσιου Τζήκα και αφορά την παραχώρηση χώρου για την στέγαση του Προπονητικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον συμπατριώτη μας κ. Θεόδωρο Σουμπάση, Πρόεδρο της ΔΕΘ, η αποφασιστικότητα και η δράση του οποίου οδήγησε στην υπογραφή της Σύμβασης, μόλις 1 μήνα μετά την υποβολή του αιτήματος από τον Ο.ΞΙ.Φ. Έτσι ένα πολύχρονο πρόβλημα στέγασης των αγωνιστικών και προπονητικών δραστηριοτήτων του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα βαίνει προς την οριστική του λύση.
Σύντομα διαθέσιμες όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως 3D απεικόνιση, ωράριο λειτουργίας, προπονητική στελέχωση κλπ.

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.