Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Καραγκιοζίδη Θεοδόση για την άψογη συνεργασία και την τιμή που μας έκανε να συμμετάσχουμε στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας με την εκδήλωση μας "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ" την περασμένη Παρασκευή 23/8 στο χώρο του γηπέδου του Τ.Ε.Ι.
Επίσης νιώθει την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το πλήθος των συμπολιτών μας που για μια ακόμη φορά αγκάλιασε τις προσπάθειες μας τιμώντας μας με την παρουσία τους, παρά το πλήθος των εκδηλώσεων, κατακλύζοντας τον χώρο της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή του νομού μας κ.Γερμανίδη Αθανάσιο και τον Δήμο Πρεσπών που μας τίμησαν δια της παρουσίας τους μέσω του Αντιδήμαρχου κ. Νόνα Στέργιου και αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων, τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος, τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, τους χοροδιδασκάλους τους κ. Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα. Κολώνη Ήρα, την Δ/νση του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση της αίθουσας των μαθημάτων, την Δ/νση του παραρτήματος Δυτ.Μακεδονίας στην Φλώρινα και προσωπικά την Δ/ντρια κα. Παππά Βασιλική για την παραχώρηση του γηπέδου, τον χορηγό επικοινωνίας Radio Florina και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Ελεύθερο Βήμα, Ηχώ, Πολίτη, Nea Florina, Παρατηρητής Φλώρινας, το τηλεοπτικό δίκτυο WEST T.V. και όλα τα μέσα που προβάλλανε την εκδήλωση μας και είναι πάντα δίπλα μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος
Η Γεν. Γραμματέας
Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.