Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ευ. Στάιος: «Ο δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών»

Με μεγάλη μου λύπη αλλά ταυτόχρονα και θυμό παρακολούθησα όπως και όλος ο κόσμος της Φλώρινας την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για την "διάσωση" συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΑΝ.ΦΛΩ. την στιγμή που χιλιάδες αξιόλογοι νέοι αγωνίζονται καθημερινά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για μια θέση στην αγορά εργασίας.
Οι αποφάσεις του Δ.Σ. πρέπει να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα ημετέρων. Είναι χρέος των ασκούντων την εξουσία να δημιουργούν τις προϋποθέσεις-προοπτικές που θα δίνουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους συνδημότες μας.
Η μικροκομματική - παλαιοκομματική εξυπηρέτηση "δικών " μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ την κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.
Πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών αλλά ένας θεσμός που θα πρέπει να υπηρετεί όλους τους δημότες.

Στάιος Ευάγγελος
Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

7 σχόλια:

  1. Ο Στάιος, έκανε τη διαφορά και κάπου αλλού. Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου εκείνη την ημέρα ήταν και η διαγραφή χρεών προς τον δήμο. Οι οφειλετες στο 99% ήταν των 100 ή 200 ευρώ. Υπήρχε και ένα ποσόν της τάξης των 3.600 ευρώ στο όνομα Ηλίας Ρασάικος. Κανένας σύμβουλος δεν το είχε δει !!!! ούτε και ο γυιός του συγχωρεμένου Ηλία Ρασάικου, δηλ. ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τραιανός Ρασάικος. Το είχε δει μόνο ο Στάιος και αυτός το έθιξε!

    Φυσικά πέρασε κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο όπως πέρασαν και τα άλλα.
    Ενδεικτικό το γεγονός και για διακριτική συμπεριφορά αλλά και για το πόσο απροετοίμαστοι πηγαίνουν οι σύμβουλοι. Τελικά, δεν ξέρουν ούτε τι θα ψηφίσουν, αλλά κοι ούτε τι ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ,χωστους τα στην μαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλειπα για πολλά χρόνια από τη Φλώρινα όταν επέστρεψα κ είδα ποίοι ήταν στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω η να κλάψω!φυσικά και ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος δεν είναι κ ο ευγενικός ταπεινός δημότης Φλώρινας που έχει φάει την ζωή με το κουτάλι κ τώρα αγωνίζεται για τη διαφάνεια? Μόνο γέλιο μου προκαλεί το γεγονός κ με κάνει να πιστεύω πώς θα ήθελε πολύ ο κατήγορος να έχει τη καρέκλα του πρόεδρου! Επίσης τραγικό το γεγονός ο γιος ενός ανθρώπου ενώ ήταν εν ζωή να δηλώνει στην αρχή φανατικός άκροδδεξιός αργότερα αυτονομιστής κ τώρα ο γιος του να είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου σε δημοκρατική χώρα! Ποίος τους ψήφισε ρε παιδιά? Έλεος κ αμαρτία η κατάντια μας σαν δήμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κάθε Έλληνας πολίτης οφείλει μα αγωνίζεται για τη διαφάνεια από τη στιγμή που είναι φορολογούμενος πολίτης. Ο νεραρός δείχνει να είναι συνηδητοποιημένος. Αλλοίμονο στους 'ταπεινούς" που φαγανε τη ζωή με το κουτάλι και κααααααααθονται

      Διαγραφή
  4. Υπάρχουν σχόλια που ξεφεύγουν πολύ από τα όρια της ευπρέπειας και αγγίζουν προσωπικά δεδομένα. Εάν ο συντάκτης τους επιθυμεί να δημοσιευτούν, ας τα στείλει επώνυμα. Ειδάλλως, ας τα δημοσιεύσει σε άλλο blog… ξέρεις αυτός που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευαγγελε χρειαζονται κι αλλοι σαν εσενα ,δεν φτανεις μονο εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι σαν αυτόν χρειαζόμαστε να πάρει την θέση των οικογενειών που αναφέρει παραπάνω θέλει ! δεν υπάρχει περίπτωση τελικά μας ψεκάζουν ή όλοι εσείς είστε φίλοι του δεν εξηγείται διαφορετικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.