Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάζαρου Ναλπαντίδη



Του Δημάρχου Πρεσπών
Έφυγε από τη ζωή, ο πρώην Δήμαρχος Πρεσπών Λάζαρος Ναλπαντίδης, είδηση που προκάλεσε βαθιά θλίψη στους κατοίκους της Πρέσπας και, ιδιαίτερα στα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου, που επί χρόνια συνεργάστηκαν μαζί του.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας δήλωσε:
«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του Λάζαρου Ναλπαντίδη, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στην Πρέσπα, ενώ υπήρξε φίλος και συνεργάτης για πολλά χρόνια. Είναι δύσκολο να δεχτεί κανείς τέτοια γεγονότα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανθρώπους νέους και δραστήριους. Ο Λάζαρος είχε πολλά ακόμα να προσφέρει, καθώς ήταν άνθρωπος με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, ιδιαίτερα για την Πρέσπα.
Μαζί με τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του, εύχομαι να έχουν δύναμη για να αντιμετωπίσουν το τραγικό αυτό γεγονός και την απώλειά του».
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πρεσπών καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζουν επίσης τη θλίψη τους για το συμβάν και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.
Σε ένδειξη πένθους σήμερα 25 Ιουλίου 2013, οι υπηρεσίες του Δήμου Πρεσπών θα κλείσουν στις 12 το μεσημέρι.

Του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας
Η απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο έχεις συνδεθεί και έχεις ζήσει τόσα πολλά είναι πάντα οδυνηρή. Ο Λάζαρος Ναλπαντίδης ήταν ένας καλός φίλος, ενός καλός συνάδελφος στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Παλέψαμε από το ίδιο μετερίζι για πολλά χρόνια, σε κοινούς αγώνες και με κοινά οράματα. Θα θυμάμαι πάντα τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο διεκδικούσε και πετύχαινε πράγματα για τους συμπολίτες του στο Δήμο Πρεσπών.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δε χωράνε πολλά λόγια. Θέλω απλά να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για το χαμό του. Στους δε οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Φίλε Λάζαρε,
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειρας σου που θα σε σκεπάζει.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Όλοι παίρνουν 1 μέτρο γης στο τέλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έσβησε ο αιτός της Πρέσπας.Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.