Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Εξαιρούνται οι εξαιρέσεις..!

Στην αρχή μας είπαν, πως οι εκπαιδευτικοί αποφεύγουν την αξιολόγηση, επειδή προφανώς φοβούνται κάτι και άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους θεωρώντας τους «αμόρφωτους».
Σαν δεν ντρέπονται λίγο, και αμόρφωτοι και λουφαδόροι, ακούς εκεί, δεν δέχονται λέει αύξηση ωραρίου δύο (2) ώρες την εβδομάδα και όχι την ημέρα, άκουσον, άκουσον, λένε τα παπαγαλάκια και σιγοντάρει από δίπλα η τοπική κοινωνία.
Ακούς εκεί, απεργία μέσα στις εξετάσεις οι αλήτες, για δύο ώρες την εβδομάδα, και οι μαθητές;
Τι θα απογίνουν οι μαθητές μας, αναρωτιούνται σύσσωμοι οι πολιτικοί μας, η κοινωνία, και τα «παπαγαλάκια». Μα αυτοί οι καθηγητές δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, ντροπή τους!
Έτσι θέλετε εσείς, επιστράτευση εμείς, ακούς εκεί, απεργία…αίσχος!
Αφού λοιπόν δεν θέλετε αξιολόγηση και αύξηση του ωραρίου κύριοι καθηγητές, πάρτε μια διαθεσιμότητα και άντε στο καλό!
Ακούς εκεί επαγγελματική εκπαίδευση, τι είναι πάλι τούτο;
…«οι άξιοι δεν έχουν να φοβηθούνε τίποτα»…
Κατά συνέπεια, από τους 2.500 εκπ/κους, σιγά μην βρεθούνε παραπάνω από 500 «ΑΞΙΟΙ», οι οποίοι να μπορούν να πληρούν έστω και μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις για να εξαιρεθούν:
1. Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι
2. Κάτοχοι δεύτερου πτυχίου
3. Κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων
Αφού όπως είπαμε και παραπάνω όλοι τους είναι αμόρφωτοι και ανεπρόκοποι!
Και ως δια μαγείας ξαφνικά ανακαλύπτουν πως 2000 από τους 2500 αμόρφωτους και ανεπρόκοπους εκπαιδευτικούς της επαγγελματικής εκπαίδευσης πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Ακούς εκεί, είναι δυνατόν αυτοί οι καθηγητές «δεύτερης και τρίτης κατηγορίας» να διαθέτουν τόσα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα;
Από πού ως που έ;
Ε, αφού έχετε τόσα προσόντα σαν αμόρφωτοι και λουφαδόροι που είστε θα σας φτιάξω εγώ, όλοι στον Καιάδα!
Εξαιρούνται οι εξαιρέσεις…..!

Αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
    ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ...) ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο και από εμένα, επίσης αμόρφωτο και σε διαθεσιμότητα εκπ/κο, με δύο πτυχία, μεταπτυχιακό και τρίτεκνος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα να πώ ρε παιδιά...η απόλυτη ξεφτίλα της χώρας μας, η απόλυτη ξεφτίλα των θεσμών,απο τους ''σωτήρες μας'',τους πολιτικούς μας,που καταμεσής καλοκαιριού(καθόλου τυχαίο),
    αποφάσισαν την έναρξη αναδιάρθρωσης του έρμου του δημοσίου,το οποίο αυτοί
    οι ίδιοι(πολιτικάντες) το κατάντησαν σαν τα μούτρα τους,και μάλιστα ξεκίνησαν απο την εκπαίδευση οι φωστήρες.Απο τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας,απο αυτούς που αν μή τι άλλο αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα επί σειρά ετών,και διόλου τυχαία βρίσκονταν στη θέση την οποία κατείχαν.Αφού λοιπόν κατάργησαν 50 περίπου ειδικότητες απο τον κλάδο της εκπαίδευσης(που είναι ρε οι αξιολογήσεις που θα κάνατε??),προσπαθώντας να τηρήσουν τα προσχήματα,εξαίρεσαν εξ'αυτών αυτούς τους οποίους είχαν αυξημένα προσόντα...και 2 ημέρες μετά αν έχεις τον θεό σου,ξανανομοθέτησαν την άρση αυτών των οποίων οι ίδιοι νομοθέτησαν λίγες ώρες πριν....η απόλυτη ξεφτίλα,η απόλυτη γελοιότητα,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Πλησιάζει η ώρα των πολιτών,η ώρα του ΟΧΙ σε όλα.

    Καλή δύναμη παιδιά
    Εργαζόμενος(για πόσο άραγε ακόμα)??,έξω απο τον χώρο της εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.