Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αυγουστιάτικο μουσικό αντάμωμα

Την Παρασκευή 02/08/2013 και ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί  μια ξεχωριστή ελληνική μουσική βραδιά στο κέντρο "Χρυσοχοίδης" με την οργάνωση του Μορφωτικού και Αθλητικού Συλλόγου "Αστραπή" Μεσονησίου.

Μηνάς: μπουζούκι
Χρήστος Μακατσέλος: κιθάρα (έντεχνο-ρεμπέτικο τραγούδι)
Λένα Μακατσέλου: λαϊκό τραγούδι
Τάκης Σεβαστόπουλος: κλαρίνο (ποντιακά-παραδοσιακά).

Τιμή προσκλησης:10 ευρώ (πλήρες μενού).
Για κρατησεις:6980116248-6999800008.
Σας περιμένουμε όλους στο ιδιαίτερο αυγουστιάτικο αυτό μουσικό αντάμωμα.

2 σχόλια:

  1. Να διευκρινιστεί ότι έχει γίνει παρανόηση.Ο μουσικός Σύλλογος "Ερωδιός" ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στη συγκεκριμένη εκδήλωση, απλά συμμετέχουν κάποιοι καλλιτέχνες που είναι παράλληλα και μέλη του Συλλόγου.Είναι καθαρά ιδιωτική εμφάνιση, ΕΚΤΟΣ Συλλόγου. Περχανίδου Ρεβέκκα , μέλος του Δ.Σ. "ΕΡΩΔΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να διευκρινιστεί ότι ο «Ερωδιός» ΔΕΝ συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση ως Σύλλογος, απλά παίρνει μέρος ένα μουσικό σχήμα που εμπεριέχει κάποια μέλη του συλλόγου (προσωπικές συμμετοχές) και κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα με τους διοργανωτές. Το σήμα του Συλλόγου στην αφίσα μπήκε από λάθος του διοργανωτή (κακή συνεννόηση) και θα πρέπει να διευκρινιστεί αυτό (ο Σύλλογος ήρθε σε επαφή με τον διοργανωτή και αφού έγιναν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, το λάθος διορθώθηκε σε όλες τις αφίσες και στα προσκλητήρια που μοιράστηκαν τελευταία). Η εκδήλωση είναι της «Αστραπής Μεσονησίου» και απλά συμμετέχει ένα μουσικό σχήμα.
    Η συνάντηση των μουσικών της Φλώρινας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Ερωδιός» θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου…

    Για την ενημέρωση σας όσον αφορά τα νέα του Συλλόγου επισκεφτείτε τον επίσημο διαδικτυακό χώρο στην εξής διεύθυνση:
    http://erodiosflorinas.blogspot.gr/2013/07/5.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.