Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Σχολεία που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμυνταίου

Τρία σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης για να εξετάσει από κοντά την πορεία υλοποίησής τους.
Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Α΄ Παιδικό Σταθμό Αμυνταίου προϋπολογισμού 1.055.000 €, τον Β΄ Παιδικό Σταθμό Αμυνταίου προϋπολογισμού 975.000 € και το 3ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου προϋπολογισμού 1.250.000 €, επισημαίνοντας ότι με τα έργα αυτά συνολικού προϋπολογισμού 3.280.000 € λύνεται το πρόβλημα της σχολικής στέγης της πόλης του Αμυνταίου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρυθμό κατασκευής των έργων, καθώς οι δύο παιδικοί σταθμοί προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ το νηπιαγωγείο εξωτερικά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται οι εργασίες τοποθέτησης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
Ο Δήμος Αμυνταίου που έχει πολύ δυναμική πορεία στις εντάξεις και υλοποιήσεις έργων του ΕΣΠΑ συνεχίζει την προσπάθεια για υλοποίηση ακόμη περισσότερων χρηματοδοτούμενων έργων, που επιδιώκει να επιτύχει από τα υπόλοιπα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας. Προϋπόθεση για αυτό, σύμφωνα με το Δήμαρχο Αμυνταίου, είναι η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και του συνόλου των υποχρεώσεων στα έργα που ήδη υλοποιούνται.
Επειδή τα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ έργα που κατασκευάζει ο Δήμος Αμυνταίου είναι πολλά, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από αιρετούς και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας για να υπάρξει ικανοποιητική παρακολούθηση και υποστήριξη της υλοποίησης των έργων. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Αμυνταίου ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για αξιοποίηση του ΕΣΠΑ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.