Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Προσφορά χρημάτων σε εκκλησίες του Αμυνταίου

Στις 21 Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενόψει του εορτασμού των πολιούχων της πόλης του Αμυνταίου, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου οργάνωσε εκδήλωση με την παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών χορών και επακολούθησε λαϊκό γλέντι.
Ύστερα από πρόσκληση της Δημοτικής Κοινότητας στους πολιτιστικούς/πολιτισμικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης: Αμύντα Αμυνταίου, Στέγη Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων, Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου, Ερμή Αμυνταίου και Αίαντα Αμυνταίου, στο κάλεσμα για συνδιοργάνωση ανταποκρίθηκαν οι: Στέγη Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων, Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου, Ερμής Αμυνταίου και Αίαντας Αμυνταίου, ενώ επιπλέον η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων, και ο Αμύντας Αμυνταίου συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα.
Στόχος αποτελεί η θεσμοθέτηση της συγκεκριμένης γιορτής, στην οποία μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι και φυσικά οι πολίτες της πόλης του Αμυνταίου, αναπτύσσοντας το αίσθημα τη κοινοτικότητας.
Είχαμε ανακοινώσει ότι τα ενδεχόμενα κέρδη που θα προέκυπταν από την εκδήλωση, θα παρέχονταν για κάποιο κοινό σκοπό. Έτσι συναποφασίστηκε, λόγω του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι θρησκευτική, το ποσό των κερδών που ανέρχεται στα 732,00 ευρώ, να διατεθεί για τις ανάγκες των εκκλησιών: Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης για την αντικατάσταση των καρεκλών, στον ευπρεπισμό των παλιών κοιμητηρίων του Αγίου Νικολάου, και ενδεχόμενες ανάγκες των εκκλησιών της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Ανάληψης.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου
Ο Πρόεδρος
Γρομπανόπουλος Τρύφων

Για την Στέγη Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων
Ο Πρόεδρος
Φωτιάδης Ησαΐας

Για τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου
Η Πρόεδρος
Ιωαννίδου Ελένη

Για τον Ερμή Αμυνταίου
Ο Πρόεδρος
Ιωαννίδης Αντώνης

Για τον Αίαντα Αμυνταίου
Ο Πρόεδρος
Φωτιάδης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.