Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας για τις επικείμενες εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Στην πόλη μας βρέθηκε χθες, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, όπου συναντήθηκε με μέλη της οργάνωσης μας, τοπικούς φορείς και νέους και νέες της περιοχής.
Ως ΟΝΝΕΔ Φλώρινας πιστεύουμε πως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας επιβάλλουν την άμεση και έντονη απασχόληση των νέων στην πολιτική και προσβλέποντας στην καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα της ΟΝΝΕΔ, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Σάκη Ιωαννίδη για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ της 26ης Μαϊου.
Μπροστά στις προκλήσεις της εποχής μας, εμείς οι νέοι και οι νέες της Φλώρινας, επιλέγουμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του. Σε έναν αγώνα που εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του, για να διαμορφώσουμε όλοι μαζί την ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας.
Οι προεδρικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν την 26η Μαΐου 2013 και σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι νέοι και οι νέες από 16-32 χρονών σε κάλπες που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΧΡΗΣΤΟΣ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια ονεδ ρε κακομοίρηδες...εδώ η νδ στην φλώρινα δέν έχει γραφεία..ο ιδιοκτητης σας έκανε έξωση και τα κοτόπουλα συνεδριάζουν για επόμενο αντιπρόσωπο ονεδ...κάντε κανα φιλανθρωπικό έρανο να ξεχρεώσετε ...έχετε και τα μούτρα και την ξετσιπωσιά να μιλάτε για ονεδ....ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.