Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Σάκης Ιωαννίδης

Πραγματοποιήθηκαν χθες 26 Μαΐου 2013, οι εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση των μελών της.
Στη διαδικασία ψήφισαν 29194 μέλη σε όλη την Ελλάδα. Το τελικό αποτέλεσμα στο 100% των εκλογικών τμημάτων της επικράτειας διαμορφώθηκε ως εξής:
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 29.194
Σάκης Ιωαννίδης: 26.837
ΛΕΥΚΑ: 1.924
ΑΚΥΡΑ: 433

Στη Φλώρινα ψήφισαν 303, εκ των οποίων: Σάκης Ιωαννίδης: 302, ΛΕΥΚΑ: 1.
Η ΟΝΝΕΔ Φλώρινας συγχαίρει για την εκλογή του τον Σάκη Ιωαννίδη και του εύχεται «Καλή Πορεία» στα νέα του καθήκοντα. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο πλάι του για την ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας.



Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη χώρα που τίμησαν με την ψήφο τους την οργάνωση μας. Η σημερινή μαζική συμμετοχή αποτελεί το ισχυρότερο μήνυμα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που προωθεί ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς και τη δυνατότερη απάντηση μίας γενιάς που αντιστέκεται στη μιζέρια και το λαϊκισμό.
Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε ένα δίκαιο αγώνα, προτάσσοντας την ιδεολογία μας και δίνοντας βάρος στις αξίες της Πατρίδας και του Φιλελευθερισμού για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί, θέτοντας τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής μας και την περιφέρεια βασική προτεραιότητα των δράσεων μας.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον απερχόμενο πρόεδρο της οργάνωσης, Ανδρέα Παπαμιμίκο, γιατί η θητεία του ήταν κομβικό σημείο στην αλλαγή της πορείας της ΟΝΝΕΔ και αποτέλεσε για όλους εμάς την έμπνευση για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.
Από σήμερα όμως, ξεκινά μία νέα πορεία. Με σκληρή δουλειά και πίστη σε όσα εκπροσωπούμε, προκειμένου η ΟΝΝΕΔ της δικής μας γενιάς να γίνει δύναμη εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας. Για να κάνουμε την οργάνωση μας, εκφραστή μιας ολόκληρης γενιάς που δε συμβιβάζεται».

5 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ27 Μαΐου 2013 στις 1:34 μ.μ.

    Αγαπητέ Σάκη. Θερμά συγχαρητήρια για τη θριαμβευτική εκλογή σου στο ύπατο αξίωμα των νέων της οργάνωσης. Από την ημέρα που θα αναλάβεις επίσημα τα καθήκοντά σου, θα είσαι ο μπροστάρης των προσπαθειών και των διεκδικήσεων των νέων του χώρου μας και - γιατί όχι - μεγάλου μέρους του συνόλου της ελληνικής νεολαίας. Θα είσαι Ο ΗΓΕΤΗΣ. Βαρύ το φορτίο που επωμίζεσαι, μεγάλες και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία (επειδή έχω την τιμή να σε γνωρίζω τη θεωρώ δεδομένη) στα καθήκοντά σου. Με τιμή και εκτίμηση Θεοδώρου Δημήτριος, διατελέσας Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλωρίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ. Η Ν.Δ. ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΚΑΙ ΓΑΜ...... ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ....ΕΣΥ ΡΟΥΛΗ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΚΥΡΑ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΑΛΛΗΛΟΒΡΑΒΕΥΕΣΤΕ, ΑΛΛΗΛΟΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΕΣΤΕ... ΑΚΟΥ Ο ΗΓΕΤΗΣ!!!! ΤΟ 5% ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΑΚΡΙΑ.. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΦΙΛΕ ΡΟΥΛΗ... ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΟΛΟ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου υπαρχουν ακομα ατομα που ασχολουνται με δαυτους καλα να παθουμε...Μπροσταρης προσπαθειων και διεκδικησεων ως προς τι ρε Δημητριε?Διαβαζω το σχολιο σου και με διαπερνα ριγη συγκινησης..Με δυσκολια συγκρατω τα δακρυα χαρας...Βαλε πλατη Δημητριε μη σας πεσει το φορτιο..αχαχαχααχα.Γελανε και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΜΟΓΙΟ 10.53 ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.53 ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΧΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.