Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δημοπρασία κοπής και μεταφοράς καυσόξυλων στο Φλάμπουρο

Ο Αναγκαστικός Δασικός Συνεταιρισμός Φλαμπούρου διακηρύσσει την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 17.30 – 18.30 κλειστή, μειοδοτική δημοπρασία κοπής και μεταφοράς στο χώρο συγκέντρωσης περίπου τριών χιλιάδων οχτακοσίων (3800) χωρικών κυβικών καυσόξυλων ατομικών αναγκών.

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
1) Οι συμμετέχοντες στην δημοπρασία υποχρεούνται να καταβάλλουν ως εγγύηση το ποσό των 200 ευρώ και την αντίστοιχη υποχρέωση εκείνου στον οποίο θα κατακυρωθεί η Δημοπρασία να καταβάλλει επιπλέον το ποσό των 5000 ευρώ σε μορφή εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης του έργου την οποία θα παραλάβει με την αποπεράτωση του έργου.
2) Δικαίωμα συμμετοχής στη Δημοπρασία θα έχουν Συν/σμοί υλοτόμων.
3) Δεν θα συμμετέχουν στην παραπάνω δημοπρασία άτομα που στο παρελθόν είχαν δημιουργήσει οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα στον συν/σμό ή οφείλουν χρήματα στο συν/σμό.
4) Η κοπή θα είναι αποψιλωτική.
5) τα προϊόντα θα τοποθετούνται σε συνεχόμενες ντάνες των 20 χωρικών κυβικών μέτρων στο χώρο συγκέντρωσης.
6) Διάρκεια της υλοτομίας είναι 60 ημέρες, παράταση 15 ημερών δύναται να δοθεί εφ’ όσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι.
7) Εάν κατά την διάρκεια της υλοτομίας για οποιονδήποτε λόγο παραιτηθεί ο μειοδότης ή δεν περατώσει αυτήν εγκαίρως κηρύσσεται έκπτωτος και χάνει την εγγύησή του.
8) Η ποσότητα θα είναι 3800 χωρικά κυβικά μέτρα περίπου καυσόξυλων δρυός.
9) Η αρχική τιμή ορίζεται στα 9 ευρώ + ΦΠΑ ανά 2 χωρικά κυβικά μέτρα.
10) Οι προσφορές μπορεί να γίνουν ξεχωριστά για κοπή και ξεχωριστά για μεταφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.