Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δήλωση Κωνσταντινίδη για το συμβάν με την Χ. Νικοπούλου

Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σύντομο χαιρετισμό μου εξήρα την προσπάθεια και το αγώνα της κ. Νικοπούλου παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διιστάμενες απόψεις ακόμα και της Δ.Ο.Ε., γιατί πιστεύω, ότι τα κίνητρά της έχουν καλές προθέσεις.
Ταυτόχρονα, πιστεύω, στο απόλυτο δικαίωμα της να επιθυμεί ή όχι, τη συναναστροφή της με τον πολιτικό κόσμο και να μη θέλει να παραλάβει μια τιμητική διάκριση από τα χέρια ενός Βουλευτή.
Να υπενθυμίσω όμως, ότι δεν επέλεξα εγώ να τη βραβεύσω αλλά οι διοργανωτές, οι οποίοι μου ζήτησαν να επιδώσω τη διάκριση.
Γι’ αυτό και σεβόμενος την εκδήλωση και την άποψή της δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα.
Επειδή, βεβαίως, η αντίδραση της συγκεκριμένης κυρίας, δεν αφορά το πρόσωπό μου αλλά την άποψη που έχει για τις αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής, η ιστορία θα κρίνει εάν οι αποφάσεις του τελευταίου έτους θα βοηθήσουν την πατρίδα να σταθεί στα πόδια της.
Οι εύκολες λύσεις, τα μεγάλα λόγια και ο λαϊκισμός οδήγησαν το λαό και την πατρίδα μας στη δεινή θέση που βρίσκεται.
Κρίνονται λοιπόν, και ο ρόλος του πολιτικού και ο ρόλος του εκπαιδευτικού.
Ας γνωρίζει όμως, ότι κρίνεται ταυτόχρονα και ξεχωριστά από το επάγγελμα ή την ιδιότητα, ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και η ευπρέπεια του καθένα μας.
Μπροστά στην εφήμερη δόξα των ¨ηρώων¨ του λαϊκισμού, επιλέγω το σεβασμό σε όλους τους πολίτες, οποιαδήποτε άποψη και να έχουν, δίνοντας τη μάχη στο πλευρό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα του αύριο».

22 σχόλια:

  1. Ένα κείμενο γεμάτο αντιφάσεις, μια πρόταση ήρεμη μια επιθετική. Εκεί που το στρώνει και λες α κατάλαβε δυο πράγματα ο άνθρωπος από τη συμβολική κίνηση της κυρίας αμέσως στην επόμενη φράση το αναιρεί! Απορώ μόνος του τα σκέφτεται και τα γράφει; Δεν ρωτά κανέναν που ξέρει δυο πράγματα για τη σύνταξη κειμένων;;;;

    Καλά η τελευταία πρόταση ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ! Πως δεν μας μίλησε για την παγκόσμια ειρήνη!!! Που κολλά ο Σαμαράς τώρα!

    Επίσης, μιλά για σεβασμό σε όλους τους πολίτες ποιος; Αυτός που δεν σέβεται τους ίδιους του τους συμπολίτες που τον ψήφισαν;; Και μέσα σε αυτούς τους "ανεγκέφαλους" θα βάλω και τον εαυτό μου! Δεν ήξερα δεν ρώταγα;; Αυτά παθαίνεις όταν δεν ξέρεις το ποιόν κάποιων πριν ψηφίσεις...Περαστικά μου-μας!

    "Ας γνωρίζει όμως, ότι κρίνεται ταυτόχρονα και ξεχωριστά από το επάγγελμα ή την ιδιότητα, ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και η ευπρέπεια του καθένα μας." Και για να του απαντήσω με τα λόγια του...αυτό ακριβώς κ. Κωσταντινίδη, που δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε κουστουμαρισμένος και να σφίγγετε χέρια δεξιά και αριστερά χέρια, ΌΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και εγώ θα προσθέσω και το ήθος τους και την μπέσα των λόγων τους. Εσείς έχετε κριθεί ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ σε όλα τα παραπάνω! Την κ. Νικοπούλου δεν την φτάνετε ούτε σε 10 ζωές σας!!!

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Γι’ αυτό και σεβόμενος την εκδήλωση και την άποψή της δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα.''

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΣ ΠΟΛΥ....Η ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕΣ???
    ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ..ΚΛ@ΣΙΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

    ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΜΑΣ΄. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάθη, με αυτή τη δήλωση ολοκλήρωσες τη γελοιοποίησή σου. Άστο, δικέ μου, δεν το έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νικοπούλου διορίσθηκε στον Έβρο και αποφάσισε "να εξελληνίσει" τα μουσουλμανόπαιδα μόνη της. Με την κάμερα του Χαρδαβέλα κατά πόδας έκανε άνω-κάτω τις σχέσεις της μουσουλμανικής κοινότητας με το υπουργείο και έπειτα την απομάκρυναν.Και μάλιστα αρνούμενη να συμμορφωθεί στην υποχρέωση του σχολείου να διδάξει τα παιδιά της μειονότητας τη γλώσσα τους, να αντιμετωπίσει ισότιμα ως παιδαγωγός όλους τους μαθητές ασχέτως θρησκείας. Τι έχετε να πείτε γι'αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ύστερα άλλαξες πλευρό και συνήλθες...

      Διαγραφή
    2. Πω πω, μεγάλε, όλα τα ξέρεις εσύ!!!
      "μουσουλμανική κοινότητα" το χαλιφάτο των χαφιέδων του Τουρκικού Προξενείου??? Εδώ γελάω!
      Εμ, το άλλο με την διδασκαλία της γλώσσας? Ποιας γλώσσας μωρέ άσχετε??? Εδώ με πέθανες!

      Ποιος είσαι? Η "Δομή" είσαι?

      Διαγραφή
    3. Άσχετος που πουλάει τζάπα προοδευτισμό...
      Η τουρκολαγνεία των προοδευτικάριων έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της βλακείας. Για να μας πει ο κύριος προοδευτικός, ποια η γνώμη του για τους Πομάκους που ενυπόγραφα ζητούν επίμονα από την Ελληνική Πολιτεία να μη διδάσκονται τούρκικα, γιατί τα τούρκικα δεν ήταν ΠΟΤΕ μητρική τους γλώσσα και τα πομακάκια υποχρεώνονται στο δημοτικό να μάθουν μία ξένη γλώσσα ως ...μητρική!
      Αυτό κι αν είναι θέατρο του παραλόγου!

      Διαγραφή
  6. Το ξέρετε ότι η Νικοπούλου απαγόρευε στα δίγλωσσα παιδιά να μιλούν τη μητρική τους στα διαλείμματα και μιλούσε στα Μουσουλμανόπαιδα για “την έλευση του θεανθρώπου” και υποχρέωσε μικρή Μουσουλμάνα να απαγγείλει την 25η Μαρτίου το “Βαλε τους Τούρκους εμπροστά/σαν το χασάπη τα τραγιά/ καπετάνιε μας λεβέντη/που όλη η Τουρκιά σε τρέμει"!
    Άντε να σας δω τώρα που σας φταίει ο Στάθης, που στην τελική δεν τη βράβευσε ο ίδιος! Εδώ υπάρχει παραβίαση του καθήκοντος και των επαγγελματικών δεδομένων από τη δασκάλα και εσείς βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Έλληνες;
      Και στο κάτω κατω τι γιορτάζουμε στις 25 Μαρτίου;

      Αν ήταν έτσι ας έβγαζε φωνή ο Σταθούλης πρώτος και να έλεγε ότι δεν απονέμει πλακέτες τέτοια άτομα... αλλά την πάτησε σαν πρωτάρης.

      Διαγραφή
    2. Αυτό λέμε ρε φίλε ότι η ηρωική δασκάλα δεν επιτελεί κοινωνικό έργο, εξάλλου δεν τη βράβευσε ο Στάθης αλλά οι διοργανωτές!

      Διαγραφή
    3. Μόνο πρακτορίσκος του τουρκικού προξενείου θα πετούσε τέτοια κοτσάνα, αλλά εσύ δεν ανήκεις σε αυτό το είδός. Εσύ ανήκεις στους "προδευτικούς" που ταυτίζονται με οποιαδήποτε ανθελληνική θέση μόνο και μόνο για να ανεβάσουν το προοδευτικό προφίλ τους.
      Ποια δίγλωσσα βρε άσχετε; Από πότε οι Πομάκοι μιλάνε τούρκικα και δεν το ξέρουμε; Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοιες βλακείες, μεγάλο παιδί;

      Διαγραφή
  7. ναι σε ολα φιλε μου...αν δεν ηταν τοσο ενωμενοι οι ποντιοι γιατι τον ψηφισαν σαν ομορατσο και οχι σαν πολιτικο θα ηταν στο τελωνειο και δεν θα αφηνε να περνανε αγγουρακια και ντοματες ο μεγας ηγετης...τοσο αξια παιδια ειχε η νεα δημοκρατια λαχειο πετυχατε παλι...ζητω η φλωρινιτσα μας οεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη που θα σε στενοχωρήσω, αλλά στην Κέλλη ο Στάθης πήρε περισσότερους ψήφους από κάποια ποντιακά χωριά...

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν απαντάς στο παραπάνω σχόλιο; Ρίχνεις τη ρατσιστική σου ρετσινιά και όποιον πάρει ο χάρος;

      Διαγραφή
  8. Αιντε την κανατε ηρωα την Δασκαλα! Ηθελα να ηξερα εαν δεν μπαιναμε στο μνημονιο τη θα ετρωγε αυτη η κυρια, και πολυ απο εσας εδω μεσα! Αφου δεν της αρεσει το μνημονιο γιατι δεχετε να πληρωνετε καθε μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαγαλάκι της συγκυβέρνησης, αφού ρημάξατε με την κομματοκρατία σας τα πάντα μετά τη μεταπολίτευση, αφού βολέψατε και βολευτήκατε, τολμάτε να παριστάνετε τους σωτήρες; Για χαζούς ψάχνεις; Θα ήθελα να ξέρω τι περιουσία έχεις, τι εισοδήματα και τι φόρος πλήρωνες (αν πλήρωνες) τόσα χρόνια.

      Βολεμένοι και καλοταϊσμένοι του συστήματος, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ;

      Διαγραφή
    2. Και από πού βγάζετε αξιότιμε κύριε το συμπέρασμα ότι χωρίς μνημόνιο θα πεινούσαμε; Έπεσες θύμα της προπαγάνδας και δεν ντρέπεσαι να καμαρώνεις κιόλας;

      (Δηλαδή ο γιωργάκης είχε δίκιο...
      Πόσο πιο κάτω θα πέσουν κάποια κομματόσκυλα της ΝΔ..)

      Διαγραφή
    3. Δημοκρατια εχουμε,ακουστε και την αντιθετη γνωμη ανωνυμοι 11:57 και 12:09.Μην πεφτετε να τον ''φατε'' κατ'ευθειαν.Συμφωνω φιλε μου ανωνυμε 10:27 μαζι σου,ο λαϊκισμος σε ολο του του μεγαλειο.Ανωνυμε 12:09 ξερεις που μ ο ν ο ειχε δικιο ο ΓΑΠ?Στο δημοψηφισμα !Να αναλαβει επιτελους ο λαος την ευθυνη για το τι θελει,δραχμη κ βλεπουμε ή ευρω με ''αιμα"και οχι να κριβετε πισω απο μια αποφαση των βουλευτων.Αλλα τοτε να φανταστω οτι μαζι με τα καναλια τον εβριζες για την αποφαση του ,γιατι βολευει να περνει την καυτη πατατα αλλος και εσυ να του λες οτι δεν την κραταει καλα,θα μπορουσε και καλυτερα,ελα μωρε δεν καιει η πατατα κ.α. Ειμαι σιγουρος οτι αν ψυφιζαν οι βουλευτες οχι και πτωχευαμαι παλι θα κριβοσασταν πισω απο την αποφαση αυτη και θα λεγατε οτι αυτο που κανουν σημερα θα ειναι το καλυτερο για την Ελλαδα.Τα λαικιστικα οχι τα πληρωνουν τα αδερφια μας οι Κυπριοι
      Υ.Γ.Ανωνυμε 11:57.τα δικα μου 1.Περιουσια 0 ακινιτα κατω απο 4000 ευρω στην τραπεζα.2.Εισοδημα 650 ευρω καθαρα 3.Πληρωμενοι ολοι οι φοροι και δεν ειμαι ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ του συστηματος ,απλα επικρατει μεσα μου η λογικη και οχι ο λαικισμος.

      Διαγραφή
  9. ρε στάθη ακόμη ο ...μύγας σου γράφει τι λές? πάρε το βαλιτσάκι σου και φεύγα ..ο διασυρμός σου δέν σου λεει τίποτα?...΄δέν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας μέσα σου ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ?...κούρασες το κόσμο...σε έχουν πάρει είδηση μέχρι και στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΑΘΗ;;ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑ!

      Διαγραφή
  10. Δυστυχώς οι εφιάλτες και τα λαμόγια είναι εφεύρεση αυτής της χώρας αλλά ευτυχώς όσο υπάρχουν δασκάλες αυτού του μεγέθους που θα διδάσκουν φιλοπατρια το μέλλον της πατρίδας μας θα είναι σίγουρο και διαχρονικό ας αποτελεσει πρότυπο και παράδειγμα για όλους τους εκπαιδευτικούς μπράβο της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.