Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μαρτύριο διαρκείας για τους κατοίκους των Αγ. Αναργύρων οι δραστηριότητες της ΔΕΗ…

Σε μαρτύριο διαρκείας εξελίσσεται για τους κατοίκους της περιοχής η ρύπανση της ατμόσφαιρας από την μονάδα της ΔΕΗ, κύρια όμως από τη λειτουργία των ορυχείων στην Τ.Κ. Αγ. Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου.
Η αδιαφορία της εταιρείας για την υγεία των κατοίκων αλλά και για την τύχη του οικισμού τους, βγάζει και πάλι στους δρόμους.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τ.Κ., Γιώργου Τσισμαλίδη και την παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη, προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο εναπόθεσης των ορυχείων, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για τον θόρυβο που προκαλούν τα μηχανήματα της ΔΕΗ, τα οποία πλέον εργάζονται λίγα μόλις δεκάδες μέτρα από τα τελευταία σπίτια του οικισμού…



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΕ 1 ΣΤΡΕΜΜΑ ΒΑΖΑΤΕ 10000 ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ...ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.