Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο του Ε.Σ. «Αμύντας» Αμυνταίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με ρίγη συγκίνησης, έπειτα από τον ανεπανάληπτο αγώνα της Κυριακής συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας χειροσφαίρισης γυναικών, τον προπονητή Νίκο Γιώσκο και τους εθελοντές της επιτροπής χειροσφαίρισης για την μεγάλη νίκη της ομάδας. Επίσης ευχαριστεί και το φίλαθλο κοινό του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» που κατακλύζοντας το γήπεδο της Βέροιας απετέλεσε τον επιπλέον παίκτη της ομάδας.
Όταν τα χρήματα λείπουν η δουλειά περισσεύει σκεφθήκαμε όταν αναλάβαμε, σε δύσκολους καιρούς, την διοίκηση του συλλόγου. Η δουλειά αυτή λοιπόν αρωγούς και συμπαραστάτες βρήκε τους εθελοντές, παλιά μέλη του συλλόγου μας που στα δύσκολα, μετά την έκκληση της διοίκησης, όχι μόνο δεν τον άφησαν να χαθεί αλλά αποκατέστησαν την παλιά του αίγλη, φέρνοντας τον ιδρυτή σύλλογο της ελληνικής χειροσφαίρισης στα σαλόνια της Α1 με την γυναικεία ομάδα του.
Οι εθελοντές λοιπόν που στελέχωσαν την επιτροπή της χειροσφαίρισης αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα όχι μόνο γιατί διέθεσαν πολύ από τον χρόνο τους στον σύλλογο, εκτιθέμενοι μάλιστα στην κάθε είδους κριτική, αλλά κυρίως γιατί τώρα που το αποτέλεσμα των μόχθων τους μας δικαιώνει· αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις ακόμα πιο δύσκολες ώρες που έρχονται και θωρακισμένοι με την χαρά της νίκης καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζοντας ότι όλοι όσοι έχουν υπάρξει στην μεγάλη οικογένεια του Αμύντα ή θα προστεθούν σε αυτήν στο μέλλον, φίλοι και υποστηρικτές θα χαρούν με την ανείπωτη χαρά μας· σας καλούμε να πανηγυρίσουμε μαζί για την άνοδο και να συνοδοιπορήσουμε στην Α1 εθνική κατηγορία.
Χριστός Ανέστη, συγχαρητήρια ξανά για την μεγάλη επιτυχία και ευχόμαστε καλή δύναμη και με υγεία στη πρώτη εθνική κατηγορία.

Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

Θωμαΐδης Χρήστος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.