Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δυνατή εμφάνιση της Γ.Ε.Φ. στίβου

Το Σάββατο 11/05/2013 η ΓΕΦ συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αδρών/Γυναικών που έγινε στα Ιωάννινα. Παρά το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού οι αθλητές της ΓΕΦ κατάφεραν για ακόμα μια φορά να κάνουν δυνατή εμφάνιση κατακτώντας τρία μετάλλια.
Χρυσό μετάλλιο για τον ΙΑΣΩΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σε μια συναρπαστική κούρσα 1500m. Κατά την διάρκεια του αγώνα με την θεαματική του εμφάνιση κατέπληξε το κοινό και έκανε τα μεγάφωνα να μιλούν συνεχώς για τον ίδιο.
Αργυρό μετάλλιο για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑ στο ακόντιο. Ένας από τους παλιότερους αθλητές του συλλόγου οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του κατορθώνει πάντα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.
Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν το χάλκινο μετάλλιο του νεοεμφανιζόμενου ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ στο άλμα εις τριπλούν. Παρόλο το ότι αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη κατηγορία κατόρθωσε να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο.
Στα 100m συμμετείχαν ο ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ και ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ σε ένα δύσκολο αγώνα με πολλές συμμετοχές και υψηλό επίπεδο αθλητών κατορθώνοντας να βελτιώσουν την ατομική τους επίδοση καικαταλαμβάνοντας καλές θέσεις στη γενική κατάταξη.
Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους εύχεται πάντα επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.