Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μετρούν αντίστροφα στον Αμύντα Αμυνταίου… Έτοιμη η μεγάλη κάθοδος των Αμυνταιωτών στη Βέροια!

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης έχει ξεκινήσει και στον Αμύντα Αμυνταίου, παίκτριες, τεχνικό τιμ και διοίκηση παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, εν όψει της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει την Κυριακή 12/5 στις 15:00 στο Φιλίππειο της Βέροιας.
Και μπορεί η έκβαση της αναμέτρησης να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μάχη της εξέδρας φαίνεται να έχει ήδη κερδηθεί, καθώς η κινητοποίηση των φίλων της ομάδας αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, δίνοντας στις παίκτριες τα απαραίτητα ερείσματα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.
Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για το Νίκο Γιώσκο, ο οποίος με την σειρά του έκανε έκκληση προς τους πολίτες του Δήμου, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αναγάγοντας τον αγώνα σε υπόθεση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.
Η αποστολή της ομάδας καθώς και οι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής στις 12:30, από την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΔΟΘΗΚΕ:
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.