Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ξεκινά σήμερα το «Παιχνιδαγωγείο ΙΙ»

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συνεχίζει οργανώνει για δεύτερη χρονιά το Παιχνιδαγωγείο, μια τριήμερη εκδήλωση αφιερωμένη σε παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού.
Σκοπός μας είναι να ωθήσουμε τη συμμετοχή των παιδιών σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος, να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητά τους και να τα ωθήσουμε σε υγιείς τρόπους ψυχαγωγίας.
Το «Παιχνιδαγωγείο II: Από την Ιδέα στην Έκφραση» αποτελεί συνέχεια της περσινής πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης. Πέρυσι καλέσαμε τα παιδιά να γίνουν παραμυθάδες, καλλιτέχνες και κυνηγοί του κρυμμένου θησαυρού. Φέτος προσκαλούμε τα παιδιά να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του θεάτρου με παιγνιώδη τρόπο, να συνεχίσουν το καλλιτεχνικό τους έργο και να μας το παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση και τέλος, να παίξουν και σε έναν παραμυθένιο κόσμο!

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013
«Μικροί θεατρίνοι εν δράσει»
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να μάθουν την τέχνη του θεάτρου μέσα από ευχάριστα θεατρικά παιχνίδια. Μια δραστηριότητα ιδιαίτερα ελκυστική και δημιουργική, που χαίρει της αποδοχής μικρών και μεγάλων.
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Café Οδός Ονείρων
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 66

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013
«Bazaar βιβλίου και παιδικών δημιουργιών»
Οι μαθητές δημοτικών σχολείων του Δ. Φλώρινας ως μικροί καλλιτέχνες, εκθέτουν και πωλούν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους, που έφτιαξαν σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς ή/και τους γονείς τους. Ποιο σχολείο κερδίζει τις εντυπώσεις; Την εκδήλωση πλαισιώνει έκθεση παιδικού βιβλίου.
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Ποτάμι, περιοχή Βαρόσι- 3ο Γυμνάσιο

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013
«Όταν τα παραμύθια ζωντανεύουν»
Τα παραμύθια ζωντανεύουν και τα παιδιά – πρωταγωνιστές προσπαθούν να σώσουν τους αγαπημένους τους ήρωες παίζοντας! Ένα παιχνίδι δράσης, που απαιτεί συγκέντρωση, εγρήγορση και συνεργασία.
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Νέο Πάρκο

Σε όλες τις εκδηλώσεις η Είσοδος Ελεύθερη

Ελάτε να μάθουμε, να φτιάξουμε, να παίξουμε!!!

Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

Οι Νέοι σε δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.