Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Στάση εργασίας για τους αρχαιολόγους στο Αμύνταιο

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) με απόφαση του Δ.Σ. του προκηρύσσει Στάση εργασίας των αρχαιολόγων, που εργάζονται στο έργο «Προϊστορική Ανασκαφή Ανάργυροι ΧΙ», στην περιοχή του Αμυνταίου της Φλώρινας, από τις 13.00 έως τις 16.00, σήμερα Παρασκευή.
Η στάση προκηρύσσεται διεκδικώντας την εκκαθάριση των οικονομικών εκκρεμοτήτων και την καταβολή στο ορθό των οφειλόμενων ποσών συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων επιδομάτων και αποζημιώσεων, όπως προκύπτουν από τη ΣΣΕ του Σ.ΕΚ.Α. Για την καθυστέρηση υπογραφής νέων συμβάσεων για το σύνολο των αρχαιολόγων του έργου. Για την άρνηση καταβολής μισθού κατά τις ημέρες της βροχής. Και τέλος για την έγκαιρη και ορθή καταβολή της οφειλόμενης μισθοδοσίας.
Ο Σ.ΕΚ.Α. στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων στο Αμύνταιο και μαζί με τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους της χώρας διεκδικεί την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.