Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο Ορέστης Αραβιάδης στο Παναττικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων

Στις 18-19/5/2013 με συνεργασία του συλλόγου «Άρης» Βούλας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πραγματοποιήθηκε το Παναττικό Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων σε αίθουσα 10 τραπεζιών του Δήμου Βούλας.
Στην κατηγορία παμπαίδων τις ΣΑΡΙΣΕΣ εκπροσώπησε ο Ορέστης Αραβιάδης, ανάμεσα σε 81 παμπαίδες, με παρόντες τους καλύτερους αθλητές του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης.
Ο Ορέστης στην φάση των ομίλων κατέλαβε την πρώτη θέση σημειώνοντας 2 νίκες με σκορ 3-0. Στον πρώτο αγώνα νοκ-άουτ νίκησε με 3-0 σετ τον Σαμιώτη του Άρη Νικαίας, περνώντας στην 32άδα.
Στον επόμενο αγώνα έτυχε να παίξει με τον Κουλουριώτη, αθλητή της Ελευσίνας, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους της κατηγορίας στην Ελλάδα και που τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση στους αγώνες. Ο Ορέστης μαζί του έπαιξε πολύ δυνατά, πήρε πολλούς πόντους, όμως τελικά έχασε τον αγώνα με σκορ 0-3. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό η εμφάνιση του αθλητή μας σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ελλάδας κρίνεται ως πολύ θετική. Ο Ορέστης από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός και σίγουρα το μέλλον του ανήκει. Πολλά συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.