Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Η παραπληροφόρηση και η σκοπιμότητα

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί δημοσίευμα blog της Φλώρινας, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας Αθανάσιος Μπέλτσος πέρασε την Ανάσταση στα κρατητήρια!
Σε επικοινωνία μας με τον κ. Μπέλτσο έγινε σαφές πως δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό. Το μόνο που έγινε ήταν η μετάβαση στην Ασφάλεια τόσο του ιδίου, όσο και των υπολοίπων υπαλλήλων της βάρδιας, καθώς και του προϊσταμένου του τελωνείου Νίκης, για κατάθεση σχετικά με υπόθεση που ερευνούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό δε πως αμέσως μετά την κατάθεση ο κ. Μπέλτσος με τους συναδέλφους του επέστρεψαν στην εργασία τους μέχρι το πέρας του ωραρίου.
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να αποτελεί αστείο, αλλά αντίθετα πρόκειται για ένα συκοφαντικό δημοσίευμα που διασύρει έναν συμπολίτη μας με προφανή σκοπιμότητα, καλό θα είναι οι διαχειριστές του blog να ζητήσουν – τουλάχιστον - δημόσια συγνώμη.

2 σχόλια:

  1. E καλά τώρα το μήνυμα είναι σαφές:
    Στάθη μη ξεχνάς ότι είσαι τελώνης, αν θέλεις να κατέβης για Δήμαρχος.
    Δε χτυπούν ευθέως αλλά στο σαμάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το Party που επικρατεί στο τελωνείο δεν πρέπει να μιλάει κανείς???
    Όλα πια είναι φήμες και λάσπες για μεταταγμένους υπαλληλίσκους (κομματόσκυλα)!!
    Μήπως οι απολύσεις στο δημόσιο πρέπει να ξεκινήσουν από τελωνεία και εφορίες για να ξεβρομίσει ο τόπος?
    Αλλά Sorry αυτά είναι ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.