Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρεμιέρα με ήττα στα μπαράζ για τον ΠΑΣ Φλώρινα

Την ήττα με 4-2 γνώρισε μέσα στο ΔΑΚ ο ΠΑΣ Φλώρινα, από την Άρδασσα, στην 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου της Φλώρινας και 140 από την Άρδασσα, που απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Κοζάνης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 0-1 με πλασέ του Μαυροματίδη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο ΠΑΣ Φλώρινα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 48’ ο Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας έκανε το 0-2 με τον Χρήστο Δημητριάδη, ενώ στο 64’ ο Μαυροματίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65’ ο Ράμα των γηπεδούχων είχε δοκάρι, ενώ στο 67’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αμαραντίδη. Μάλιστα ο παίκτης από την Άρδασσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μπαμπάρης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Και το επόμενο λεπτό, σε μια αντεπίθεση, ο Μαυροματίδης έγραψε το 0-4.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν και ο Γυφτόπουλος με γκολ στο 80’ και το 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Ναλπαντίδης, Κωφίδης, Κωτσόπουλος, Ντάσκας, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος (50’ Κεσίδης), Φουδούλης (69’ Μήνος), Πατμάς, Γυφτόπουλος, Μπαμπάρης, Ρωμαίος (63’ Ράμα)
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ: Μπερμπερίδης, Κουτσομήτρος, Τσακαλίδης, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Χαλιδόπουλος, Θεοδουλίδης (73’ Ποιμενίδης), Σερσέμης (89’ Ηλιάδης), Δημητριάδης, Αμαραντίδης, Μαυροματίδης

Στο άλλο παιχνίδι: Καμβουνιακός Δεσκάτης – Καστοριά 1-7.

Με πληροφορίες από florina-sport.blogspot.gr και onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.