Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Συντριβή του ΠΑΣ στην Καστοριά

Εντυπωσιακή ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι της η Καστοριά, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 του ΠΑΣ Φλώρινα.
Οι «γουναράδες» ξεκίνησαν δυνατά και στο 18’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη από τον Κωφίδη. Ο Παναγιωτίδης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Στο 27’ από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Μπαϊρακτάρης με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο 35’ ο Μπορόζης με σουτ πέτυχε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, αλλά στο 68’ η Καστοριά κέρδισε και νέο πέναλτι, ίδιο με το πρώτο. Πάλι ο Κωφίδης ανέτρεψε τον Αλεξανδρίδη και πάλι ο Παναγιωτίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 4-0. Στο 71’ ο Κωφίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ Φλώρινα με δέκα παίκτες. Στο 80’ ο Αλεξανδρίδης πέρασε τέσσερις παίκτες και βρέθηκε σε θέση βολής, πετυχαίνοντας το 5-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 5-1 με τον Φουδούλη στο 89’.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Χρήστου, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Τερέζιου, Σαββίδης (76’ Ποντίκης), Παπαδόπουλος (75’ Νιχιτσόπουλος), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Αντωνόπουλος (72’ Μωυσιάδης), Μπορόζης
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Ναλπαντίδης, Καρακόλης (72’ Στόικος), Κωστόπουλος, Τσιρώνης, Τάσκας, Κωφίδης, Φουδούλης, Πατμάς (46’ Ράμα), Γυφτόπουλος (55’ Γκατζόπουλος), Κεσίδης, Ρωμαίος

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.