Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ανάσταση στα σύνορα

Μαζί με τους οπλίτες και τον επικεφαλής αξιωματικό τους, που υπηρετούν την πατρίδα στο στρατιωτικό φυλάκιο Νίκης, στα σύνορα με τη FYROM, άκουσε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης το βράδυ του Μ. Σαββάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης.
«Για άλλη μια χρονιά με αξίωσε ο Θεός να γιορτάσω την Ανάσταση μαζί σας, στο φυλάκιο της Νίκης» είπε στη σύντομη προσλαλιά του ο κ. Ηλιάδης, για να προσθέσει πως «τα σύνορα είναι η αρχή της Ελλάδος και από το φυλάκιο της Νίκης στέλνουμε ένα μήνυμα. Ότι είμαστε εδώ γιατί πραγματικά η πατρίδα μας έχει ανάγκη. Το «Χριστός Ανέστη» μπορεί να φέρει στις καρδιές μας αγάπη, κυρίως όμως Ανάσταση. Εύχομαι, αυτό το Πάσχα να το έχετε μέσα στις καρδιές σας, γιατί είναι λιτό, απλό και θα έχετε να το λέτε στα παιδιά και στα εγγόνια σας».
Της λιτής αναστάσιμης τελετής, μέσα σε κλίμα έντονης κατάνυξης, χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Μπαρδάκας, ο οποίος απηύθυνε το δικό του πασχαλινό μήνυμα.
Τον κ. Ηλιάδη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Τομέα Χρήστος Ευαγγέλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γιαννάκης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Νίκης κ. Γυφτόπουλος και Καυκάσου κ. Γιαλαμάς κ.ά.
Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το τελωνείο, όπου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της βάρδιας.

1 σχόλιο:

  1. Άρε καημένε Μιμή την παράσταση σου την έκλεψε το ΣΔΟΕ!!
    Ο νοών...νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.