Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κρύο ντους στον βουλευτή της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη, από την ηρωική δασκάλα του Έβρου Χαρά Νικοπούλου

Η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το φασιστικό σύστημα του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.

Η Χαρά Νικοπούλου, με την ευθύτητα του λόγου και την σοβαρότητα των πράξεων που την διακρίνει, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, «από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» όπως η ίδια τόνισε, σκορπώντας κατ’ αρχάς την αμηχανία και εισπράττοντας στην συνέχεια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας.

Μάλιστα το επεισόδιο θα έπαιρνε έκταση αν η ίδια δεν έβαζε «νερό στο κρασί» όταν ο Σ. Κωνσταντινίδης την αποκάλεσε …Χρυσαυγήτησα!

Αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, είπε το παράπονο της στον Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας»…



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

18 σχόλια:

  1. na paraitithei amesws apo thn thesi tou den mporei na milaei etsi se ena politi exei thrasos o ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ.... ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!! ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ.. ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.... ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΣΟΥΝ. Ε ΡΕ!!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΒΡΕΧΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΖΑΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΗΞΕΡΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ....ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΟΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΥΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ...ΧΡΗΣΤΟΣ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΧΡΗΣΤΟ Π. 2:56. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΑΛΛΩΝ ΕΤΩΝ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ...ΑΝ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ?ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...Η ΜΗΠΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ...ΟΣΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΛΑΤΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
  8. Ο Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ @ΡΧ@Δ@@@ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος θέλει να γίνει δήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=4688

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;;ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΙΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ, ΕΤΣΙ; ΜΥΡΙΖΕΙ "ΚΑΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ.. ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PROTAGON κΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα προκόψαμε. Άμα περιμένω να μάθω την αλήθεια από το protagon, αυτό που εξυμνεί τον Μπουτάρη και τις λούγκρες του, κάηκα.
      Η μεγαλύτερη εγγύηση ότι είσαι σωστός, είναι όταν σε βρίζει μια ξεφτιλοσελίδα σαν το protagon.
      Εδώ μόνο θα συμφωνήσουμε, ότι θα πρέπει όλοι να το διαβάσουν, για να καταλάβουν πόση κοπριά έχει μαζευτεί στην πατρίδα μας. Μπράβο φίλε ανώνυμε, που μας ανοίγεις τα μάτια.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο προοδευτικέ. Τα είπες, σε θαυμάσαμε, άνμτε τρέχα και σε κανένα άλλο blog να βγάλεις το ανθελληνικό σου άχτι. Για τα παιοχνίδια της Τουρκίας στη Θράκη, το βρώμικο ρόλο του προξενείου, για το αίσχος να διδάσκονται τούρκικα οι πομάκοι που ΠΟΤΕ τους δε μιλούσαν τούρκικα, δεν έχεις να πεις τίποτε; Ή είσαι πρακτορίσκος της Τουρκίας ή είσαι από τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους...

      (περιμένω απάντηση...)

      Διαγραφή
  12. ναι ρε Στάθη η κοπέλα είναι χρυσή αυγή ΕΣΥ ήσουν στην νεολαία της ΕΠΕΝ του Παπαδοπουλου αλλά τώρα είσαι μέσα στα κόλπα. Στο Ελλαδισταν τελικά ότι δηλώσεις είσαι ....... ΕΣΥ όμως δεν είσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......για να καταλήξει "δημοκράτης" βουλευτής να χαιδεύει τον Ασλάκωβ στα πανυγήρια της Μελίτης και το ουράνιο τόξο του βοσκοπουλου για μιά χούφτα ψηφους....Πώς πώς ΄πώς ΄εχει πολλά ράμματα η γούνα του στάθη ......

      Διαγραφή
  13. Και ο ένας και ο άλλος...αστα να πάνε...το αποτέλεσμα ειναι να διαφημιστούν(?) και οι δύο..Την δουλίτσα τους κάνουν..Απο την μια ο "μαυρογιαλούρος" και απο την άλλη η "δασκαλιτσα ήταν λεβεντιά"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.