Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Χρήστος Ναούμ για τη μεταφορά της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού στην Κοζάνη

Μετά το σχέδιο Αθηνά ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βασιζόμενο στο «νέο δόγμα» των ενόπλων δυνάμεων, όπου προτείνεται η μεταφορά της 9Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού στην Κοζάνη και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της II Ταξιαρχίας Υποστήριξης.
Η αφαιρετική πολιτική της κυβερνώσας εξουσίας για τη Φλώρινα συνεχίζεται και όλως τυχαίως δομές που καταργούνται στην ΠΕ Φλώρινας ενισχύουν την ΠΕ Κοζάνης. Ο υδροκεφαλισμός του κράτους των Αθηνών μεταφέρεται πλέον στα μεγαλύτερα αστικά περιφερειακά κέντρα. Οι μικρές περιφερειακές ενότητες υφίστανται μια διαδικασία αφαίμαξης και οι εκπρόσωποι μας αρκούνται στο να τσουγγρίζουν αυγά στα φυλάκια.
Η ΠΕ Φλώρινας μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται σε δομές, η πλειοψηφία της περιφερειακής διοίκησης απούσα, απλός δέκτης επιζήμιων πολιτικών για τον τόπο.
Επιτέλους, τί άλλο ακόμα πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τόπο για να αντιδράσουν συντεταγμένα – δυναμικά – αυτοί που εξέλεξε ο λαός για να προασπιστούνε την προοπτική του και να πούνε ένα ΟΧΙ …. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Ναούμ Χρήστος
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΠΕ Φλώρινας

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ! ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ . ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ. ΝΑΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πια ούτε αυγά δεν μπορούν να τσουγκρίσουν, αφού τα φυλάκεια των συνόρων είναι άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΡΑΤΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ΄ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Ναούμ, νομίζω ότι πρέπει πρώτα να κοιτάξεις στον καθρέπτη για να βρεις τους ενόχους αυτής της κατάστασης. Έπειτα θα πρέπει να σκεφτείς ότι και το κόμμα σου που είσαι τόσα χρόνια και σε έχει ευνοήσει κατάφωρα, μετέχει στην τρικομματική κυβέρνηση. Αλλά τι λέω το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει το τσιράκι του Σαμαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι αυτό που τον ενοχλεί;Ο Δήμαρχος είναι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει όταν φύγει η Ταξιαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντι να ασχοληθούμε με την ουσία του προβλήματος εμείς ασχολούμαστε με το ποιός είναι και τι είναι ο Ναούμ.Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν κάποιοι σ αυτή την πόλη και να αναλαβουν τις ευθύνες τους, αλλά δυστήχως ζουμε σε μια πόλη που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σχολιάζουμε κακκοπροερετα για τον Ναούμ και τον κάθε Ναούμ.Ηθελα να ξερα αυτη η πόλη Δήμαρχο - αντιπεριφεριάρχη έχει; και αν έχει τι κάνουν για το συγκεκριμένο θέμα;Μήπως νομίζει ο Δήμαρχος οτι θα παραχωρηθει δώρεαν το στρατόπεδο στν Δήμο;κάνει μεγάλο λάθος.Βλέπουμε και τα χάλια από το άλλο στρατόπεδο.Ξυπνήστε και ασχοληθείτε με το θέμα γιατί βλέπω η φλώρινα να γίνετε ένα μεγάλο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΛΟΥΣ...15 Μαΐου 2013 στις 1:11 π.μ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑΧΥΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ Η ΝΑ ΓΥΡΟΛΟΓΑΤΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ Ο ΝΑΟΥΜ...ΦΛΩΡΙΝΑ Ξ Υ Π Ν Α ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ..ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ άσχημο για την Φλώρινα να διαβάζεις από τους συνήθεις ανώνυμους υβριστές τις εμπάθειες προς πρόσωπο του κ. Ναούμ την στιγμή που φυλλορροεί ο τόπος. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχης έχουν υποχρεώσει να μάχονται για τα συμφέροντα του τόπου και όχι να σιωπούν. Αν πειράζει κάποιους η φωνή του κ. Ναούμ που ορθώς αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν τη Φλώρινα εμένα δεν με απασχολεί ούτε η πολιτική του ταυτότητα, όμως βλέπω το ενδιαφέρον του για την Φλώρινα και τον συγχαίρω.

    Στέφανος Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά είχε δίκιο ο κ. Ναούμ, βέβαια αυτό που πείραξε κάποιους ήταν ποιος το έλεγε και όχι η άσχημη πραγματικότητα για τη περιοχή μας. Να δούμε οι βουλευτές μας πότε θα ξυπνήσουν ένας εκ των οποίων μάλλον είναι και στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων & άμυνας ... αλλά μάλλον δεν έτυχε της προσοχής του στη συζήτηση του νομοσχεδίου. Όσο για τους παροικούντες στη περιφέρεια και στο δήμο συνεχίζουν τον ύπνο του ...δικαίου... Η Καστοριά αντέδρασε .. για εμάς στη Φλώρινα φταίνε αυτοί που λένε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.