Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πρωτιές για αθλήτριες του Shogun

Στην Πολίχνη Θεσ/νίκης έδωσαν το παρόν οι αθλητές του Α.Π.Σ Φλώρινας Shogun την Κυριακή 21 Απριλίου για να συμμετέχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Karate Do (SEMI).
Οι αθλητές μας κέρδισαν σε θέσεις και σε εμφάνιση καθώς η προετοιμασία όλου του χειμώνα έδωσε καρπούς. Οι δυο αθλήτριες ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ (τμήμα Φλώρινας)στο κορασίδων και ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (τμήμα Κλεινών) στο παγκορασίδων.
Χάρη στην συστηματική και άκρος επιτυχημένη προετοιμασία των αθλητριών μας τα αποτελέσματα δικαίωσαν τα κορίτσια μας .
Σημαντικό ρολό έπαιξαν και οι προπονητές μας καθώς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων έδιναν δύναμη στους αγωνιζόμενους.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ 1η ΘΕΣΗ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


*** Στην ΣΙΝΔΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και ο ΤΕΧΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING καθώς πραγματοποιήθηκαν αγώνες ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ μεταξύ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ακλούθησαν απονομές στους κορυφαίους της διοργάνωσης.

*** Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων πρόκειται να συμμετέχει με αντιπροσωπεία του αθλητών και προπονητών το Σάββατο 27/4/13 στη επίδειξη μαχητικών αθλημάτων στο κλειστό γυμναστήριο Κορδελιού Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν για το Σύλλογο Αγάπη για το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.