Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η γιορτή των πρωταθλητών

Όλοι μαζί σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου στις 6,30 το απόγευμα θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία της αγαπημένης μας ομάδας.
Πιστός στη κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι ο Αριστοτέλης, για τρίτη φορά καταφέρνει παρά τις σοβαρές δυσκολίες να κάνει περήφανους όλους μας. Η ομάδα από το 1993 είναι συνεχώς στο προσκήνιο, συμμετέχοντας με σοβαρότητα, ήθος και ξεχωριστές ικανότητες στο πρωτάθλημα της Δυτικής Μακεδονίας και διεκδικώντας πάντα διακρίσεις.
Θα είναι εκεί παλιοί αθλητές που έγραψαν ιστορία, νέοι που την γράφουν σήμερα και μικρότεροι που είναι το μέλλον μας. Οι φίλαθλοι που στηρίζουν πάντα την προσπάθειά μας και οι φορείς που επιλύουν κάποια από τα σοβαρά οικονομικά μας προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια της φιέστας θα γίνει φιλική συνάντηση της σημερινής ομάδας με αθλητές παλαιότερων ετών και αγώνας μεταξύ των μικρών αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των παικτών μας και παραλαβή από αυτούς του κυπέλλου και των μεταλλίων από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Όλοι μαζί λοιπόν να καμαρώσουμε τον Τέλη, τον Αδάμ, το Σπύρο, τον Αντώνη, το Δημήτρη, το Νίκο, το Χρήστο, τον Αλέξη, το Μιχάλη, το Σωτήρη και τους μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την υπέροχη ομάδα.
Στην γιορτή συμμετέχει το Τμήμα Ρυθμικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.