Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Εμμένει στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας το υπουργείο Παιδείας

Στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στην ένταξη των τμημάτων του σε Αριστοτέλειο και Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εμμένει το υπουργείο Παιδείας.
Με εξαίρεση το τμήμα Βαλκανικών Σπουδών που εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, τα υπόλοιπα τρία τμήματα της Φλώρινας (Νηπιαγωγών, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών) παραμένουν και εντάσσονται διοικητικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών που θα έχει έδρα την Κοζάνη και θα ενταχθεί στο Α.Π.Θ. θα μετονομαστεί σε Μηχανολόγων Μηχανικών (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης), ενώ το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών θα ενταχθεί και αυτό στο Α.Π.Θ. με έδρα την Κοζάνη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που δεν λειτούργησε ποτέ, καταργείται!

Πηγή: kozani.tv

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
    ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ,ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. Η ΕΤ3 ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΜ ΔΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς το έλεγε ο.....Τζέφρης;;;; ή Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε. Ε λοιπόν και αλλάζουμε και ΒΟΥΛΙΆΖΟΥΜΕ μέ ή χωρίς σεισμικές δονήσεις...καληνύχτα γλυκιά μου χαράδρα ...αργοπεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά μας δουλεύετε!
    Το τμήμα Βαλκανικών από τότε που άνοιξε ήθελε να μεταφερθεί στην Θεσ/νική.
    Όλοι οι καθηγητές (μόνιμοι ΔΕΠ) είναι από Θεσσαλονίκη, εκτός από έναν Φλωρινιώτη και έρχονται αυθημερόν για το μάθημα και έφευγαν την επόμενη. Όταν είδαν το σχέδιο “Αθηνά” έκανα party!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕ!
    Αυτοί θα σκεφτούν την ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.