Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Την παραίτηση των αιρετών προτείνει ο Γ. Βοσκόπουλος ως απάντηση στο «Αθηνά»

Την παραίτηση των αιρετών της Δυτικής Μακεδονίας προτείνει, με επιστολή του, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ως αντίδραση στο σχέδιο «Αθηνά».
Αναλυτικά η επιστολή:

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, το Αθηναϊκό κράτος κώφευσε στις αντιδράσεις του λαού της Δυτικής Μακεδονίας για το πανεπιστήμιο και το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».
Οι τεκμηριωμένες προτάσεις μας, οι παραστάσεις μας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, οι μαζικές αντιδράσεις των πολιτών δε συγκίνησαν κανέναν.
Η συρρίκνωση του ΤΕΙ και η κατάργηση του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δε μας αφήνει περιθώρια αντιδράσεων πια, παρά μόνο ένα. Την παραίτησή μας, από τους θεσμικούς φορείς στους οποίους συμμετέχουμε. Γι’ αυτό προτείνω την παραίτηση του συνόλου των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων στους Δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Εορδαίας, Καστοριάς και Κοζάνης. Την παραίτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του συνόλου των Περιφερειακών Συμβούλων. Την παραίτηση του συνόλου των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Εφόσον οι συνάδελφοί μου Δήμαρχοι, καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αποδεχτούν την πρότασή μου, πρέπει να λάβουν άμεσα τη σχετική απόφαση.
Ας είναι η τελευταία μας αντίδραση για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» και η ελάχιστη προσφορά στη Δυτική Μακεδονία και τους πολίτες της.
Το άδικο δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο».

Η επιστολή απευθύνεται στους:
Βουλευτή Ν.Δ. Γρεβενών, Κοψαχείλη Τιμολέων
Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς, Αντωνίου Μαρία
Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καστοριάς, Διαμαντόπουλο Ευάγγελος
Βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης, κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη
Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κοζάνης, Ουζουνίδου Ευγενία
Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κοζάνης, Κουκουλόπουλο Παρασκευά
Βουλευτή ΑΝ.ΕΛ. Κοζάνης, Μακρή Ραχήλ
Ανεξάρτητο Βουλευτή Κοζάνης, Κασαπίδη Γεώργιο
Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Κωνσταντινίδη Ευστάθιο
Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας, Γερμανίδη Αθανάσιο
Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Δακή Γεώργιο
Δήμαρχο Γρεβενών, Κουπτσίδη Δημοσθένη
Δήμαρχο Εορδαίας, Βρυζίδου Παρασκευή
Δήμαρχο Καστοριάς, Χατζησυμεωνίδη Εμμανουήλ
Δήμαρχο Κοζάνης, Μαλούτα Λάζαρο
Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Φλώρινας

19 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala einai o k boskopoylos na asxoli8h ligo me toys kthnotrofoys ths perioxhs poy para polh sovaro provlhma kai as mhn koitane mono ths kinonikes ekdiloshs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκίνα πρώτος, παραιτήσου αλλά παραιτήσου! Και εμείς οι υπόλοιποι αιρετοί θα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλιο το κολπο δημαρχε.....δεν πιανει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρε γιαννη, καλη η προταση αλλα τη στιγμη που το σχεδιο το ψηφιζουν οι ΝΑΙ σε ολα πως στη συνεχεια να παραιτηθουν...θα μπορουσαν απο πριν να αρνηθουν την ψηφιση του νομου, αλλα ποιος νοιαζεται για τους φλωρινιωτες...τον κω... μας να εξασφλισουμε και οι αλλοι δεν πανε να ψοφησουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι κακώς δικαιολογείς το κ.Βοσκόπουλο γιατί και αυτός είναι ένας απο τους ΝΑΙ σε όλα

      Διαγραφή
  6. Αν ήθελε να παραιτηθεί θα το έκανε όπως ο Δήμαρχος Λειβαδιάς, και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια. Δείτε εδώ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113005109

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΝΏΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ : ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. Από τζάμπα μάγκες έχουμε χορτάσει. 'Ασε που ήρθες δεύτερος : υπάρχει και αντίστοιχη διαφήμιση με θέμα ο τζάμπα μάγκας ζει. Αν θες να σε πιστέψουμε παραιτήσου ΤΩΡΑ.... και άσε τα λόγια τα ΜΕΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο ρε Νάσο τελικά μόνο εσύ τον κατάλαβες από το συνδυασμό του, άξιος σου εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σκέψη του Βοσκόπουλου μου θυμίζει την ιστορία της αλεπούς με την κομμένη ουρά,όπου ήθελε να πείσει και τις άλλες ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό.
    Συμφωνώ αγαπητέ Βοσκόπουλε να παραιτηθείς γιατί εσύ ,όπως και πολλοί άλλοι που στήριξαν αυτή την τρικομματική κυβέρνηση,έχετε ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα.Δεν γίνεται να καλωσορίζεις τον Υπουργό (βασικό εισηγητή του Ν/Σ Αθηνά) την προηγούμενη Κυριακή στην Κορυτσά και ο Στάθης να δηλώνει ότι δεν ψήφισε το σχέδιο αλλά τροπολογία του Νόμου και να ζητάτε κοντά στο ξερό να καεί και το χλωρό.
    Έλεος τι να πρωτοπεί κανείς ...εαν σέβεστε όχι εμάς αλλά τον ευτό σας πρώτα από όλα ,μην ξευτιλίσεστε άλλο.
    Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει ,αφού δεν είστε σε θέση να αγωνιστείτε για την ανατροπή αυτής της δυσβάσταχτης κατάστασης ,τουλάχιστον κρατείστε το στόμα σας κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα το θέμα δεν είναι παραιτηθεί ένας, αλλά όλοι.... τότε η Δυτική Μακεδονία θα πάρει τα πάντα όλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπό άλλες συνθήκες που δεν θα υπήρχαν πολιτικές ευθύνες θα ήταν μια ορθή πολιτική κίνηση αντίδρασης,αλλά σήμερα που γνωρίζουμε τι έγινε πάλι με το τυράκι στη φάκα άντε "όλοι μαζί τα φάγαμε" ;;;;

      Διαγραφή
  11. Δήμαρχε μπερδεύτηκες.
    Πρωταπριλιά έχουμε σε δύο μέρες.
    Πρόσεξε γιατί διαφορετικά θα μεγαλώσει η μύτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.kozan.gr/?p=97912#more-97912
    auto dhmarxe gia sena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τωρα παραιτησου τωρα ομως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παραιτησου αν εχεις πραγματική μαγκιά... όποιος θέλει οι πορτες είναι ορθανοιχτες και τα σκυλια δεμενα! οχι μονο λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξέρουν καλά να λένε την..παραμύθα.Ο ένας βγαίνει και παριστάνει τον επαναστάτη να παραιτηθούν όλοι και ο άλλος ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση ενω ο τρίτος παριστάνει τον Κινέζο ή τον Βούδα δέν μιλάει ...Το κόλπο είναι παλιό μα πλέον δέν πουλάειη παραμύθα ...Η Νου Δού παρέα με τον σύριζα στην φλώρινα είναι δύο επικερδής κομπίνες που πουλάν ψέματα για να επιβιώσουν οι λίγοι και εκλεκτοί των Ελίτ όπου με ταχυδακτυλουργικά τρίκ κοροιδεύουν τους πάντες...Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στους απατεώνες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ3 Απριλίου 2013 στις 10:18 μ.μ.

    Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ,ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ!!ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ,ΠΟΥ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.