Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Εύκολη νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς

Την παραμονή της Εθνικής Επετείου η ομάδα της Φλώρινας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβλήθηκε με το εμφατικό 85 – 52 επι της ομάδας του Βατερού Κοζάνης.
Η ομάδα του Αμύντα αγώνα με τον αγώνα δείχνει το πραγματικό της χαρακτήρα, προϊόν συστηματικής δουλειάς από τον την αρχή της σεζόν.
Μ αυτήν την νίκη ο Αμύντας εδραιώνεται στην δεύτερη θέση των play – off και κάνει άλλο ένα βήμα στην υπόθεση άνοδο που ήταν εξ αρχής ο στόχος της ομάδας.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Δελέγκου Διονύση εκτός από την συνήθη άψογη αμυντική λειτουργία με πίεση σ ολο το γήπεδο αλλά και με zone press με παγίδες, στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν και σε πολύ καλή επιθετικά ημέρα σκοράροντας με υψηλά ποσοστά ευστοχίας εντός και εκτός παιδιάς μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα στους αντιπάλους να μπουν στο παιχνίδι.
Όλοι οι παίκτες ήταν σε εξαιρετική ημέρα αλλά ξεχώρισαν ο Κρέτσης για την ευστοχία του, ο Αδάμου και ο Αθανασιάδης επιθετικά , ο Παπαθανασιού για το αγωνιστικό του πάθος ο Παπαχρήστος οργανωτικά και οι Νάστος, Φωστηρόπουλος και Πινόπουλος στο τομέα της Άμυνας και στα ριμπάουντ.
Η ομάδα του Αμύντα εχεί στην συνέχεια δύο εκτός έδρας αγώνες, για τους οποίους θα συνεχίσει να δουλεύει σοβαρά και να προσπαθεί, μέσα από το Μπάσκετ, να δείξει ότι οποίος αγωνίζεται με συνέπεια, πειθαρχία προσήλωση στον στόχο του, φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Ο Αθλητισμός στην φιλοσοφία του προπονητή – πράγμα το οποίο προσπαθεί να περάσει και στους αθλητές – είναι το καλύτερο μέσο για να προαχθούν αξίες και συμπεριφορές που στην εποχή μας χάνονται και δίνει την δυνατότητα μιας υγιούς εξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.