Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλου για την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι Βουλευτές Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Φλώρινας και Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κοζάνης συναντήθηκαν με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με την Π.Υ.Τ. Ηπείρου, σύμφωνα με το σχεδιαζόμενο νέο οργανόγραμμα του συμβουλίου μεταρρύθμισης.
Αφού συζήτησαν για το κρίσιμο ζήτημα που προέκυψε, η κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ώστε η συγκεκριμένη υπηρεσία στη Δυτική Μακεδονία να παραμείνει σε λειτουργία. Για το λόγο αυτό δήλωσε πως θα μεταφέρει και θα υποστηρίξει τις θέσεις και τα επιχειρήματα της Δυτικής Μακεδονίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις, γιατί πιστεύει και αυτή στη χρησιμότητα της Υπηρεσίας Τουρισμού και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή μας.

5 σχόλια:

  1. Αφού ξεπούλησαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας τώρα ασχολούνται με τον τουρισμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ πόσο ακόμη θα ζορίζεστε που έχουμε το Στάθη βουλευτή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο για φωτογραφιες...μαζι και με τον κολλητο του και τιποτα παραπανω...εργα (χα χα χα εδω γελανε...)τελικος απολογισμος ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ

      Διαγραφή
  3. Προς το Φωτεινό Παντογνώστη 11,16.
    Όταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος ζητούσε από την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναλάβει το κυρίαρχο ρόλο ώστε να υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ για τα ιδρύματα της περιοχής και εν συνεχεία την “άδειαζε” κάνοντας προτάσεις στο Υπουργείο για Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. popai kamia alli kolotoympa tha mas peis? tipota se toyloympa?tipota se loykoymades?

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.