Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οδεύουμε προς ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

«Δεν καταργείται το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας. Δημιουργείται ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας με ένα Πυλώνα Πανεπιστημιακό, με αυτοδιοίκητο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ένα Πυλώνα Τεχνολογικό, με αυτοδιοίκητο το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ειδικά για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας δημιουργείται και 3ο τμήμα (Μηχανικών Περιβάλλοντος) το οποίο θα λειτουργήσει τον επόμενο ή το μεθεπόμενο χρόνο. Ταυτόχρονα ο Υπουργός Παιδείας ζητά από την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να προχωρήσει γρήγορα μέσω του ΠΕΠ στην κατασκευή της Πανεπιστημιούπολης.
Το τμήμα Βαλκανικών σπουδών που λειτουργούσε στη Φλώρινα απορροφάται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας»
Αυτό ανέφερε, σε γενικές γραμμές, μιλώντας χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH o βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, λέγοντας πως του τηλεφώνησε ο Υπουργός ενημερώνοντάς τον για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή: kozan.gr

2 σχόλια:

  1. Τώρα εξηγούνται και οι παληκαριές του Δημέρχου Φλώρινας. Όπως και στην περίπτωση του πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία, αφού πρώτα έχεις τις άνωθεν πληροφορίες και εξασφάλιση, πετά μία κούφια απειλή περί παραίτησης και καθίστασαι ήρωας. ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός. Πάντα καρπώνεται τον αγώνα κάποιου άλλου και μετά βγαίνει στον αφρό.
    Έτσι δεν έβγαινε νομάρχης και τώρα δήμαρχος; Αν του βαστάει ας κατέβει να πάρει καμιά ψήφο, όπως τρέχουν οι εκάστοτε νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.