Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νέα επίσκεψη του Εγκέλαδου στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2.4R σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στις 10:09’, με επίκεντρο 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

5 σχόλια:

  1. Και τι φοβάστε, ωρέ παλικάρια! Έρχεται η ΚΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προ;ς 7.20 καλά εσύ ότι είσαι αμετανόητος ΒΛΑΞ Αλλωστε δέν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνεις έχεις κατακλήσει με σαχλά σχόλια κάθε ανάρτηση του νέα φλώρινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη με την καρα δεν θα κανει σεισμους? Δηλαδη τωρα που ηρθε και ξανακανει σεισμους σημαινει δεν υπαρχει θεος? η μηπως να την γυρισουμε πισω λογω περιορισμενης εμβελειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ@λ@μαγκα καλα θα κανεις να μην ασχολεισαι με την καρα κ να ετοιμασεις τις βαλιτσες σου για ΓΙΑΡΟ...... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλικαρι ανωνυμε 7.20 καλα θα κανεις να γνωρίζεις ότι η κάρα μπορεί να σε συντριψει σε δευτρόλεπτα γι αυτο όχι μαγκιές καλα θα κάνεις να βγάλεις τον σκασμό ή καλυτερα να επικαλεσθείς τον άγιο Παντελεήμονα τον ιαματικό διότι εναν κάλο τον έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.