Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Super deal του Αμύντα Αμυνταίου με τις παιδικές κατασκηνώσεις «Ελαιώνες» Χαλκιδικής

Το φημισμένο κατασκηνωτικό συγκρότημα των Ελαιώνων Χαλκιδικής, αποτελεί και επίσημα το βασικό χορηγό της ομάδας χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου για το 2013. Η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα Γραφεία του συλλόγου, παρουσία των ΜΜΕ της περιοχής.
Σχετικά με την σύναψη της συμφωνίας, αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του ΑΜΥΝΤΑ, Περικλής Χατζής, ο Προπονητής της Γυναικείας ομάδας και μέλος της Επιτροπής ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Νίκος Γιώσκος, καθώς και ο εκπρόσωπος των Κατασκηνώσεων, Χρήστος Μογλενίδης.
Περικλής Χατζής: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη συνεργασία με τις παιδικές κατασκηνώσεις «Ελαιώνες» Χαλκιδικής. Μια συνεργασία που επετεύχθη μέσω της εισήγησης του Αμυνταιώτη και στελέχους της Κατασκήνωσης, Χρήστου Μογλενίδη. Είμαι πραγματικά ευτυχής που αρκετοί χορηγοί εμπιστεύονται τον Αμύντα Αμυνταίου για την προβολή τους, γεγονός που μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και διάθεση για δουλειά».
Νίκος Γιώσκος: « Ένας από τους βασικούς στόχους της Διοίκησης και της Επιτροπής Χάντμπολ του Αμύντα είναι η οργάνωση και ανάδειξη των τμημάτων, εγχείρημα που προϋποθέτει την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα. Έτσι στραφήκαμε στην σύναψη συμφωνιών με χορηγούς, που θα μας βοηθήσουν να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των χορηγών, που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τους 40, σε μια περίοδο που υπάρχει έλλειψη ρευστότητας, γι αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη γενναιόδωρη συνεισφορά τους προς το σύλλογο. Όμως ,μέσω τη σημερινής press conference θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά των εκπρόσωπο της Κατασκήνωσης Ελαιώνων Χρήστο Μογλενίδη, καθώς και τους ιθύνοντες του κατασκηνωτικού συγκροτήματος, για την απόφαση τους να συνεργαστούν με τον Αμύντα Αμυνταίου, μια συμφωνία που αποτελεί σταθμό για τα δεδομένα του σωματείου. Είμαι βέβαιος ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία θα επωφεληθούν και οι δύο πλευρές, με τον Αμύντα να έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων του.
Χρήστος Μογλενίδης: «Το 2013 ξεκινάει με μια πολύ δυνατή συνεργασία ανάμεσα στον Αμύντα Αμυνταίου και τις παιδικές κατασκηνώσεις «Ελαιώνες» Χαλκιδικής. Ο Αμύντας είναι ο πιο αναγνωρίσιμος σύλλογος στην Δυτική Μακεδονία, με πολλές διακρίσεις και αξιέπαινη δουλειά στον ενεργητικό του και από την άλλη η παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες, την όποια έχω την χαρά να εκπροσωπώ στην σημερινή παρουσίαση. Οι Ελαιώνες είναι ένα σύγχρονο κατασκηνωτικό συγκρότημα, που βρίσκεται στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής , κλείνει φέτος περίπου 20χρόνια παρουσίας στην περιοχή, πρόκειται για μια μεγάλη έκταση, με δική της παραλία, πλούσια εξοπλισμένη και διαθέτει έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη. Η συνεργασία με τον Αμύντα αποσκοπεί στον να υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό μέσο τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Αμύντα, για την επίτευξη των στόχων του. Ξέρουμε σαν κατασκήνωση με τόσα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, πώς να προσφέρουμε ωραίες εμπειρίες στα παιδιά και θέλουμε να έχουμε την ευχαρίστηση να δώσουμε αυτή τη χαρά και στα παιδιά του Αμύντα , αλλά και στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.