Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας και εξετάσεις στον «Shogun»

Την πρώτη εκδήλωση για το 2013 πραγματοποίησε ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN . Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 13/1/13 έκανε την κοπή βασιλόπιτας αλλά και τις εξετάσεις των αθλητών που είχαν ολοκλήρωση το προπονητικό τους πρόγραμμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κος ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και η υπεύθυνη λειτουργίας του ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κα ΑΝΝΑ ΜΠΑΦΙΤΗ
Καθώς και πλήθος γονέων και φίλων του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.Ιδιαιτερη χαρά ήταν για μας και η παρουσία εκπρόσωπων των ΜΜΕ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την διαδικασία των εξετάσεων από τα τμήματα Φλώρινας , Αμμοχωριου και Κλεινών ενώ οι αθλητές παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στην εξεταστική επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι:
ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΙΟΣ 8 DAN «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5 DAN Εθνικός προπονητής – διαιτητής « CORPUS »
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 DAN « Α.Π.Σ SHOGUN»
ΓΚΕΒΡΕΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 1 DAN «CORPUS»
Aκολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων προσκεκλημένων καθώς και της πρόεδρου του συλλόγου μας Κας ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ η οποία με την σειρά της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τα μέλη του συλλόγου οι οποίοι πρόσφεραν υλικά και σωματικά υπηρεσίες προς τον σύλλογο.
Ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο της Μητροπόλεως καθώς και ένας πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.
Εκ μέρους του Δ.Σ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές για την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.