Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου στον ετήσιο χορό μας!
Υπό τους ήχους της υπέροχης μουσικής του Γιάννη Δανίτσα, στο κλαρίνο, του Ρούμπου Θάνου στο βιολί, του Δημήτρη Χατζή στο τραγούδι και του Τάσου Βαλκάνη στην τρομπέτα απολαύσαμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Καταρχήν, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κατακλύσατε την αίθουσα "Ι & Ν Χρυσοχοϊδης", γεμίζοντας μας χαρά, αλλά και δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας τον κ .Ηλιάδη Δημήτρη για τη στήριξη του, καθώς και όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Επίσης, τις εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Μπουντούρη και κ. Καλυβά για την παρουσία τους, αλλά και για τα παραδοσιακά εδέσματα που μας έφεραν από επιχειρήσεις της πατρίδας τους με δική τους πρωτοβουλία!!!
Σημαντική ήταν εξάλλου και η προσφορά των καταστηματαρχών Φλώρινας, Αμυνταίου & Πτολεμαϊδας, που μας διέθεσαν τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τους!
Τελειώνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας και το χοροδιδάσκαλο τους, τον κ. Κλεισιάρη Χρήστο, για την άψογη προετοιμασία και παρουσίαση των μικρών μας χορευτών, που μας έκαναν περήφανους!

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.