Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή Ρασάικου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας συγχαίρουν θερμά τον νεοεκλεγέντα Οννεδίτη, κ. Τραϊανό Ρασάικο, στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να έχουμε έναν νέο σε ιδέες άνθρωπο σε αυτού του ύψους το αξίωμα.
Συγχαίρουμε, επίσης, τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νέους, καθώς, από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ο νεότερος σε ηλικία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας τις τελευταίες δεκαετίες.
Με δεδομένο τις υψηλού επιπέδου προεδρίες της κ. Ζέτας Ρίζου, ευχόμαστε στον κ. Ρασάικο «Καλή Δύναμη» για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που απαιτούν τα νέα του καθήκοντα.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σουμπάσης Δημήτριος

10 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ; ΟΝΝΕΔ ΤΩΡΑ; ΑΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Με δεδομένο τις υψηλού επιπέδου προεδρίες της κ. Ζέτας Ρίζου"???????????????????????

    Γελάει ο κόσμος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χει γούστο από αυτόν να το βρεί ο βοσκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πρόεδρος Σουμπάσης Δημήτριος συγχαιρει τον Πρόεδρο Τραιανό Ρασάικο;
    Εεε ρε Πρόεδρους που γεμίσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολόκληρο το μήνυμα κατά πρώτων είναι γλείψιμο προς το Βοσκόπουλο και τι Ζετα!!! Γιατί άραγε από το ΄΄πρόεδρο΄΄ της ΟΝΝΕΔ???? Δεύτερων από ότι γνωρίζω οι δυο πρόεδροι είναι πολύ καλά φιλαράκια οπότε προς τι το συγχαρητήριο μήνυμα……?????? Ο νέος πρόεδρος ίσως προωθήσει και το (πρωτοεμφανιζόμενο) «λαϊκό σύνδεσμο» που αληθινά έχει μέσα στην καρδιά του………

    Υ.Γ
    Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αν δεν κάνω λάθος είναι στα πεντάμηνα μέσα στο δημαρχείο…..???Αν κάνω λάθος συγχωρήστε με!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά πόσο εύστοχα μπορεί να είναι όλα τα σχόλια.
    Από την μία λυπάμαι που δεν στηρίζεται η προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου και Φλωρινιώτη(έχουμε την τάση να μισούμε ο ένας τον άλλον σ αυτή την πόλη,μιλάμε για μίσος) από την άλλη και αυτός αντιπροσωπεύει κάτι τόσο υποκριτικό!!! Τραϊανέ δεν μετριούνται όλα με το κέρδος...θα πρεπε να το ξέρεις ,θα πρέπει να το θυμάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταβτα αλλα φιλε 12:43 εχουμε αλλαξει στην ελλαδα μια ζωη κοροιδα και μ.....ες θα μαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αίμα , τιμή ... οννεδ ; αυτονομιστές, φασισταριά, τυχοδιώκτες, καιροσκόποι, γραφικοί κωλοτούμπες, μία ωραία παρωδία η "δεξιά πολυκατοικία"

    (λόγω ορολογίας , όχι οτι υφίσταται αριστερά και δεξιά στις μέρες μας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραικο μην το βάζεις κάτω...12 Ιανουαρίου 2013 στις 5:22 μ.μ.

      χαριτολογώντας θά έλεγα ότι κάποιο ληγμένο παραισθησιογόνο σε ταίζουν προηγούμενε στην αριστερά πολυκατοικία ή βίλα αμαλίας όπως θέλεις προσδιορίσου ...δέν υπάρχει άλλη εξήγηση...ίσως και κανένα ληγμένο υπόθετο εγκεφάλου...μπορεί. Άν όμως ήταν ο κάθε τραιανός της αριστεράς βίλας αμαλίας ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου θα είχατε διθύραμβικούς μονολόγους, επαίνους , θα βγάζατε λόγους στις πλατείες κλπ κλπ .Αριστεροί Καραγκιόζηδες τα βάλατε με τον τράικο που σε τελική ανάλυση έχει τελειώσει και ένα πανεπιστήμιο με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες.και σιγά την δουλειά πώς θα ΄δίνει το λόγο στους συμβούλους ή θα τους υπενθυμίζει ότι ο χρόνος της ομιλίας τους τελείωσε.Και εσείς το κάνατε μέγα θέμα λές και εκλέχθηκε βουλευτής άν και απο το τράικο όλα είναι πιθανά ...Έλεος ρε παιδιά και η μαλα..ία έχει τα όρια της.Έχετε΄χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας αξιοπρέπειας και σεβασμού σε έναν νέο άνθρωπο που ανακατεύθηκε με τά κοινά στην ζωή του ....Να χτυπάτε τα δύσκολα και όχι μόνο εκεί που σας παίρνει..γκε γκε?

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.