Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Λαϊκή συνέλευση στην Κέλλη

Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Γιώσκου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Λιάση, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αθανάσιου Τάσκα και πολλών κατοίκων της Κέλλης.
Στη Λαϊκή Συνέλευση εκτός από τα θέματα της Τοπικής Κοινότητας συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα που αφορούν το Δήμο Αμυνταίου. Όπως ήταν φυσιολογικό έμφαση δόθηκε στην επίλυση του προβλήματος ύδρευσης του χωριού με την υλοποίηση του έργου που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, ενώ Δήμαρχος ανέφερε ότι εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης του χωριού, έτσι ώστε να μην αντιμετωπιστεί ξανά πρόβλημα ύδρευσης στην Κέλλη.
Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Αθανάσιος Τάσκας αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε χαρακτηριστικά ότι επειδή δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα «όπλο μας είναι η αγάπη για τον τόπο».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα του χωριού και τις ενέργειες που έχει κάνει και προτίθεται να κάνει ο Δήμος για την επίλυσή τους, ενώ ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες.

3 σχόλια:

  1. sunxarhthria sthn topoikhn dioikhshn gia ta osa kanoun gia to topo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ!!
    ΠΑΝΤΑ Η ΚΕΛΛΗ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ "ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΕΣ???? ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.
    "sunxarhthria sthn topoikhn dioikhshn gia ta osa kanoun gia to topo mas"
    ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to nero sti kella to exoun feri apo 2001 ala afti pou to ferane exoun exafanisthi den patane sto xorio pou mia zoh tha dipsai oxi gia nero ala gia pragmatikous anthropous pou na theloun na lisoun to problima edo o kosmos anixe kafeteries sto feggaro kai i kelly akoma dipsai oust apo do xaramofaides oli-oli-oli-osi perasan kai thisabrias me ta kondilia tou ESPA kias min xeroun ti tha pi doulia krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.