Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Φιλώτα

Εύκολη νίκη με σκορ 34-5 πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2΄ γυναικών με την Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τον πολύ χαμηλό ρυθμό της Φλώρινας αλλά και από την επιβλητική κυριαρχία στο σκορ της ομάδας του Φιλώτα.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η γηπεδούχος δεν αισθάνθηκε να απειλείτε καθόλου από τους φιλοξενούμενους και έκανε σχεδόν ανενόχλητη το παιχνίδι της. Έτσι το δίδυμο της περιφέρειας Γκάτσιου και Κατωτοικίδου βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει καινούργιες τακτικές στην επίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας την σιγουριά του σκορ 16-3 η ομάδα του Φιλώτα ξεκίνησε με σκοπό να βελτιώσει ορισμένα τεχνικά σημεία στην άμυνα της. Αφού επιτεύχθηκε αυτό, το προπονητικό επιτελείο προσπάθησε να δώσει παραπάνω χρόνο στις νεανίδες του για την απόκτηση της απαραίτητης εμπειρίας αλλά και δώσουν το δικό τους στίγμα στον αγώνα. Έτσι χωρίς απρόοπτα κύλισε μέχρι την λήξη το παιχνίδι βρίσκοντας τον Φιλώτα νικητή με σκορ 34-5.
Καλύτερες παίχτριες αναδείχτηκαν από τον Φιλώτα οι Κατωτοικίδου με 10 γκολ με το εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας 100% και η Γκάτσιου με 8 γκολ. Τα βλέμματα όλων τώρα στρέφονται στο επόμενο Σάββατο και στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον Αμύντα, με το προπονητικό επιτελείο του Φιλώτα να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο λόγω των πολλών απουσιών από τραυματισμούς.
Το Δ. Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλες τις παίχτριες των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς και τους διαιτητές Κοτζαφύλιου Κ. και Κοτζαφύλιου Α. από την Πτολεμαΐδα για την καταπληκτική ισορροπία που κράτησαν στο παιχνίδι.
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε. (3), Κατωτοικίδου Α. (10), Βογιατζή Μ. (6), Γκάτσιου Α. (8), Τσουτσουλάκη Σ., Παραστατίδου Σ. (1), Αβραμίδου Γ., Στρατάκη Ε., Τολούδη Ε. (6), Παπαδοπούλου Α., Γεωργούση Ε.
Πέναλτι: 1/1 Δίλεπτες: 0
Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας: (Καζατζίδης Πρ.) Καζατζίδου Γ., Παπαδοπούλου Χ., Κωνσταντινίδου Β., Αγγελίδου Α., Παππά Δ., Χατζηευφραιμίδου Ε., Πασυαλίδου Α., Κοσμίδου Γ., Τυρσέλη Α., Κεβρεκίδου Σ.
Πέναλτι: 0/3 Δίλεπτες: 2

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Ένας πολύ όμορφος αγώνας γεμάτος ένταση αλλά και συνεχείς ανατροπές στο σκορ πραγματοποιήθηκε στο Δ. Α. Κ. Φλώρινας μεταξύ των ομάδων κορασίδων του Φιλώτα Μ. Π. Σ. και της Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας που έληξε με νίκη υπέρ της γηπεδούχου για ένα γκολ με σκορ 15-14. Ο αγώνας αν και κατά γενική ομολογία είχε πολύ έντονο χαρακτήρα και συγκέντρωνε όλα στα στοιχεία ενός ντέρμπι, εντούτοις πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ καλές συνθήκες, εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δύο ομάδων που κράτησαν την ψυχραιμία τους καθώς και στους διαιτητές Χουλίδη Π. και Τριανταφύλλου Ν. από την Κοζάνη. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε σχετικά ήρεμα με την ομάδα της Φλώρινας να προήγατε στο σκορ με ένα γκολ διάφορα και τις παίκτριες του Φιλώτα να προσπαθούν να βγουν στην αντεπίθεση με πολλούς γρήγορους αιφνιδιασμούς που τα τεχνικά λάθη και οι άστοχες πάσες τους κατέστρεφαν. Ημίχρονο 9-7.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο ανατρέποντας το σκορ με πολλές προσωπικές μονομαχίες και πολύ έντονο man to man που ανέτρεψαν το επιθετικό σχεδιασμό της γηπεδούχου, αλλά δυστυχώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα άρχισε να φαίνετε η έλλειψη προπονήσεων της ομάδας μας και τα πολλά τεχνικά λάθη και τα άστοχα σουτ επέτρεψαν στην γηπεδούχο να ανατρέψει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ υπέρ της με 15-14.
Το Δ. Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλες τις παίχτριες και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι, ελπίζει δε ότι η συστηματική δουλειά των παικτριών μας στην προπόνηση θα αρχίσει να αποφέρει σύντομα καρπούς. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία της.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: (Κούπας Δ.) Ζαρογιάννη Ζ., Ελευθεριου Μ., Τετεδάκη Χ., Μωυσάκη Ε., Χριστόφα Α., Χριστόφα Μ., Ζέζιου Ζ. Κιλίκη Α., Χαριτοπούλου Ξ., Τσαχάκη Μ., Γεωργούση Ε., Μαυρίδου Σ.,

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Δυνατό ξεκίνημα για τις παγκορασίδες της Λιότκας Θ. του Φιλώτα στους δύο πρώτους αγώνες (με την Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας και τον Ε. Σ Αμύντα Αμυνταίου) να κλείνουν με νίκη υπέρ της ομάδας μας. Και στους δύο αγώνες η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά με μόνιμη διαφορά 2-5 γκολ (ημίχρονα: με Ε. Σ Αμύντα Αμυνταίου 5-3 και με Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας 2-7). Στο δεύτερο ημίχρονο και των δύο αγώνων η ομάδα μας μπήκε ακόμα ποιο δυνατά στο παιχνίδι με πολλές συνεργασίες μεταξύ των παικτριών μας στην άμυνα αλλά και στην επίθεση τα πολλά περιφερικά σουτ από τα 9 μ. απέδωσαν καρπούς και έκλεισαν το σκορ υπέρ μας (με Ε. Σ Αμύντα Αμυνταίου 14-7 και με Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας 13-4).
Το Δ. Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλες τις παίχτριες και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι και να ευχαριστήσει την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία της. Τέλος συστήνει στις παίκτριες του να μην εφησυχάζουν, να συνεχίζουν στην εντατική προσπάθεια στις προπονήσεις για να μας φέρουν πολλές ακόμα επιτυχίες και διακρίσεις.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ.) Κιοσέ Δ., Θεοδωρίδου Α., Παπαδοπούλου Π., Δεληδιαμαντή Φ., Ζαρογιάννη Ζ., Ελευθερίου Μ., Τετδάκη Χ., Στρατάκη Ε., Τραγαράκη Ε., Κιοσέ Μ., Σπανδωνίδου Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.