Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αστραφτερά χαμόγελα από το Βαρικό

Το Δημοτικό σχολείο Βαρικού, στις 17/01/2013, πλημμύρισε από τα χαμόγελα των μικρών μαθητών. Με το πρόγραμμα «Γερά δόντια, Χαρούμενα παιδιά», που υλοποίησαν οι δάσκαλοι μαζί με τα παιδιά και σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη στοματική υγιεινή.
Οι οδοντίατροι κ.κ. Παναγιώτης Λαμπογιώτας και Σταύρος Παπαπέτρου, συνεργάστηκαν με τα παιδιά και έδωσαν συμβουλές για το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και την προστασία των δοντιών από τραυματισμούς.
Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του φθορίου κατά της διάβρωσης των δοντιών,εξετάστηκαν από τους οδοντιάτρους και έκαναν φθορίωση.
Η υλοποίηση του προγράμματος, πρόσφερε στα παιδιά πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες,
και όμορφα αστραφτερά χαμόγελα στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου [Παντελής Μάινος –Διευθυντής, Σάκης Μάινος-Δάσκαλος, Βασιλική Κοτζαγερίδου-Δασκάλα, Φανή Λαζάρου-καθηγ. Φυσικής Αγωγής), οι οποίοι υπήρξαν και οι πρωτεργάτες του προγράμματος.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Δόξα Κωτσαλίδου
υπευθ. Σχ. Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.