Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας της Τ.Ο. Φλώρινας της Χρυσής Αυγής

Η Τ.Ο. Φλώρινας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην πόλη της Φλώρινας, σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στις 16:00 το απόγευμα.
Παρόντες θα είναι ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας κος. Τούφας Στέλιος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρώμας Ευάγγελος, καθώς και στελέχη του κινήματος μας από όλη τη Δυτική Μακεδονία.
Η παρουσία των Εθνικιστών στην ακριτική μας Φλώρινα οργανώνεται, εντείνεται και γίνεται πιο διακριτή στους συμπολίτες μας, μέρα με την ημέρα. Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, ξεσκεπάζουμε τους θλιβερούς πρακτορίσκους και καλοθελητές των γυφτοσκοπιανών, δίνουμε ελπίδα και πίστη για την Νίκη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη στους συμπολίτες μας στην Φλώρινα, για να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Τ.Ο. Φλώρινας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

6 σχόλια:

  1. να φυλαξετε και ενα κομματι για τον τραιανο.. εχει λιγο δουλεια δεν θα μπορεσει να παρεβρεθει στην εκδηλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα γίνει η κοπή της πίτας ρε παιδιά; έτσι για να ξέρουμε κι εμείς και να μην ξαναπατήσουμε το πόδι μας εκεί, έτσι για να δούμε ποιοι θα πάνε για να γελάσουμε αλλά και να τους απομονώσουμε. Ούτε ένα λεπτό του ευρώ στους Ναζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα

    Δεν αναφέρεται το ΠΟΥ θα γίνει. Εκτός αν οι ενδιαφερόμενοι να παραβρεθούν το εντοπίζουν από την ...μυρουδιά.

    Βλακεία χωρίς όρια ή δειλία; Μάλλον και τα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά κάναμε οι Έλληνες Εθνικιστές και δεν ανακοινώσαμε το μέρος. Όσοι έπρεπε να ξέρουν, ήξεραν.
    Σιγά μην τους κάναμε τη χάρη στους εθνο-φοβικούς κομπλεξάρες να τους πούμε το μέρος, για να κάνουν πάλι τα καραγκιοζλίκια τους.
    Χαχαχα, σας χαλάσαμε το σόου, σύντροφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εθνοφοβικοι???
    χαχαχα
    ειστε απιστευτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.